Op en rond het resort

Bij Marwell Resort hoeven de kids zich niet te vervelen met een indoor speelparadijs met voetbalveld. Buiten kunnen zij spelen in de avonturenspeeltuin ‘Treetop Adventure’, minigolfbaan en andere activiteiten onder begeleiding van een instructeur. Genieten van een heerlijke maaltijd of drankje kan bij maar liefst twee restaurants en een café op het resort. Daar werken de chefs met alleen verse, lokale gerechten: daar zijn ze trots op!

  • Gelegen in 'South Downs National Park'
  • Sportschool
  • 2 restaurants
  • Indoor speelparadijs
  • Speeltuin
  • Café (openingstijden kunnen verschillen per seizoen)
Prijzen en beschikbaarheid
people in a spin class at the gym

Alpha Fitness Centre

In het Alpha Fitness Centre op het resort vind je veel groepslessen en apparatuur om fit te blijven.
Playground slide and plastic balls

Indoor speelparadijs & speeltuin buiten

Ga op avontuur in het indoor speelparadijs 'The Adventure Barn'! Drie verdiepingen vol plezier, geschikt voor kids tot 10 jaar. Met glijbanen, voetbalvelden en een tokkelbaan voor ieder wat wils. En er is nog veel meer, kom het ontdekken. Daarnaast is er een speciaal speelgedeelte voor de allerkleinsten tot 18 maanden.Ook vind je buiten een speeltuin met een schommel, klimrek en glijbaan.
Croissants

The Hub Café & Shop

Begin je dag bij The Hub met verse Italiaanse koffie en heerlijk gebak. Er is ook een kleine winkel om wat boodschappen te doen. De openingstijden verschillen per seizoen.
Low angle of burgers

Coopers Creek Bar & Grill Restaurant

Vanuit dit restaurant kijk je uit op een van de meren op het resort. Je kunt er terecht voor een kop koffie met gebak, lunch of diner. De koks werken hier met producten van lokale leveranciers en daar zijn ze trots op! Proef de omgeving.
Pizza oven

Argentinian Pizza Oven & Grill

Liefhebber van pizza's? Dan ben je bij ons Argentijnse restaurant op de juiste plek. Kies zelf de toppings voor op je pizza. In minder dan 90 seconden is de pizza klaar, ideaal als je trek hebt. Geniet van de mix tussen Europa en Latijns-Amerika in zowel het eten als de sfeer. Goed om te weten: de openingstijden kunnen per seizoen verschillen.
Onze accommodaties
Kijk voor álle actuele info in de Landal-app Onmisbaar vóór en tijdens jouw verblijf