Praktische informatie

Ferienpark Marissa
Adres
Ferienpark Marissa
Schodden Hof 3
D - 49459 Lembruch

Telefoon: +49 (0)5447 / 921010
e-mail: rezeption@marissa-ferienpark.de
Aankomst en vertrek
Bij aankomst op het park meld je je bij de parkreceptie. Hier ontvang je de sleutel van jouw accommodatie. De receptie is telefonisch bereikbaar op +49 (0) 5447 92 10 10. Het e-mailadres is: rezeption@marissa-ferienpark.de.

Op de dag van aankomst staat de accommodatie vanaf 16.00 uur tot jouw beschikking. We verzoeken je vriendelijk om de accommodatie op de dag van vertrek vóór 10.00 uur te verlaten. Voor meer informatie verwijzen wij je naar de verhuurdocumenten die je na reservering via NOVASOL ontvangt.
In samenwerking met NOVASOL
Ferienpark Marissa wordt verhuurd door ons zusterbedrijf NOVASOL. De kwaliteit van de diensten en de faciliteiten zijn in overeenstemming met het vertrouwde Landal-gevoel. De algemene (boekings)voorwaarden van NOVASOL zijn van toepassing op een boeking bij Ferienpark Marissa. Na de boeking ontvang je een boekingsbevestiging en de factuur van NOVASOL. NOVASOL beantwoordt ook alle verdere vragen die je hebt over jouw verblijf via 013-7440202.
Goed om te weten
Parkeren
Je kunt jouw auto in de buurt van jouw accommodatie parkeren. Daarnaast zijn er nog openbare parkeerplaatsen beschikbaar.

Huisdieren
In diverse bungalows zijn honden kosteloos toegestaan. Als je jouw viervoeter mee op vakantie wilt nemen, neem dan na de boeking contact op met NOVASOL.
Bedlinnen en handdoeken
Je bent op Ferienpark Marissa niet verplicht om bedlinnen en handdoeken te huren. Je mag ook jouw eigen bedlinnen meenemen of via NOVASOL bedlinnen bijboeken. Het is helaas niet mogelijk om dit online via Landal GreenParks te boeken.

Internetmogelijkheden op het park
Gratis wifi op het gehele park.