Eten en drinken

Genieten van een culinaire verrassing? Schuif aan in Restaurant De Teydt en kies iets lekkers van de kaart. Geniet van een drankje op het terras of verwen de kids met een ijsje bij de afhaal- en snackshop. Bon appétit!
Meer eten en drinken

Zwemmen

Waterpret voor jong en oud. U komt bubbelend tot rust op de bruisbank. De kids plonsen in het zwembad en zwaaien naar u terwijl ze van de kinderglijbaan gaan. Samen dobberen in de stroomversnelling en oefenen voor de zwemdiploma’s. Tijdens uw verblijf heeft u onbeperkt toegang tot het zwembad.
Zwempret

Sport en spel

Iedereen kan zijn energie kwijt: een potje poolen of gezellig bowlen met de hele familie. Een rondje midgetgolf, jumpen op de airtrampoline of een balletje trappen op het multifunctioneel sportveld. Ook worden er volop activiteiten georganiseerd, voor ieder wat wils!
Alles over sport en spel

Kids

Plezier voor allemaal, daar draait het om tijdens uw vakantie. Onbezorgd ravotten in de speeltuin, zwieren op de schommels of lekker roetsjen van de glijbaan. De kids zijn uren zoet in de indoorspeelplaats of ontdekken hun talent met pijl en boog op de boogschietbaan. Samen genieten van fijne familiemomenten.
Kinderfaciliteiten

Omgeving

Vanaf het park kunt u gemakkelijk de veelzijdigheid van het Overijsselse landschap verkennen. Midden in het groen, grenzend aan Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Met Avonturenpark Hellendoorn en Kinderboerderij Dondertman op korte afstand, hoeft niemand zich te vervelen!
Omgevingstips

Wandelen en fietsen

Trek uw wandelschoenen aan of stap op de fiets voor een actieve dag in de buitenlucht. Daar liggen oneindig veel kilometers natuur op u te wachten om wandelend, fietsend of met een huifkartocht te ontdekken. Ga er met uw gezin
op uit en geniet samen van het groen om u heen.
Meer wandelen en fietsen