Praktische info

Route naar het park

Landal Laceby Manor Resort & Spa
Barton Street
DN37 7LD Laceby

Bel de receptie
+44 (0)1472 873 468
Mail de receptie
guestservices@landal.co.uk

Goed om te weten

  • Opgemaakte bedden bij aankomst, handdoekenpakket (2 handdoeken p.p.) en een badmat zijn inclusief;
  • Kinderbedlinnen is niet inbegrepen, en ook niet aanwezig op het park.

Aankomst en vertrek

Check-in begint om 16.00 uur en check-out is om 10.00 uur op de dag van vertrek. Check-in voor de pods begint om 14.00 uur. Als je van plan bent na 17.00 uur aan te komen, regel dan voor aankomst een late check-in met het park.

Spa

Lodgegasten ontvangen 15% korting op elke spadag of -behandeling* (afhankelijk van beschikbaarheid, vooraf reserveren aanbevolen).

Sportschool

Toegang tot de sportschool kost £ 10 per sessie (vooraf reserveren is niet nodig).

Openingstijden receptie

De receptie is op maandag en vrijdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur, op dinsdag, woensdag en donderdag van 9.00 tot 15.00 uur en op zaterdag en zondag van 9.00 tot 13.00 uur.

Laadstations elektrische voertuigen

Er zijn vier laadstations op het resort. Een volledige lading kost £ 25.

Huisdieren

Honden zijn niet toegestaan op Laceby Manor.

Toegankelijkheid

Dit park is niet rolstoeltoegankelijk.

Faciliteiten en activiteiten reserveren

Openingstijden en beschikbaarheid van faciliteiten en activiteiten kunnen variëren gedurende jouw verblijf. Wij raden aan om faciliteiten en activiteiten voorafgaand aan jouw verblijf via de Landal App te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Spa-behandelingen kun je vooraf reserveren door het resort te bellen.

Golf

Voor de gratis golfronde is het essentieel dat je ervaring hebt met golfen, eigen clubs meeneemt en je houdt aan de dresscode van de golfbaan. Tee-off tijden kunnen variëren vanwege toernooien. Controleert dit voordat je boekst als je vragen hebt. Een gratis golf tree time is voor maximaal vier personen - extra rondes zijn tegen betaling.

Verwen pakketten

Verwenpakket voor koppels - champagne, verse bloemen en chocolaatjes - £ 95 per pakket (moet voor aankomst aan jouw reservering worden toegevoegd).

Parkeren

Auto's kunnen niet naast de woningen worden geparkeerd omdat het park aan een golfbaan grenst, dus moeten ze op de centrale parkeerplaats blijven staan. Auto's kunnen naar een afgiftepunt in de buurt van de accommodatie voor het uit- of inladen van bagage. De accommodaties liggen niet ver van het laadpunt of het clubhuis.

WiFi

Op het hele park is er gratis wifi.

Andere stopcontacten

Graag attenderen wij je er op dat Engeland andere stopcontacten heeft. Neem dus een verloop- of wereldstekker mee.

Munteenheid

Graag maken wij je er op attent dat Engeland haar eigen munteenheid heeft, de Britse Pond. Je kunt niet met Euro's betalen op het park of in de omgeving.

Paspoort

Om naar het Verenigd Koninkrijk te reizen heb je een paspoort nodig, reizen met id-kaart is niet mogelijk.

Barbecue

Het is toegestaan om te barbecueën op het park. Hiervoor is een speciale zone naast de vuurplaats. We vragen je om geen wegwerpartikelen op de houten vlonders plaatsen.

Hottubs

Houd er rekening mee dat de hot tubs op de dag van vertrek vanaf 8.30 uur niet meer te gebruiken zijn in verband met het aftappen van water.

Openingstijden restaurant/bar

Bel het park voor aankomst om een tafel te reserveren: Maandag en dinsdag - alleen de bar is geopend van 10.00 - 16.00 uur (keuken gesloten).
Dinsdag - donderdag - 10.00 - 16.00 uur met ontbijt, lunch en thee.
Vrijdag en zaterdag - 10.00 - 21.00 uur. Diner is alleen beschikbaar op vrijdag- en zaterdagavond, afhankelijk van beschikbaarheid.
Zondag - 10.00 - 16.00 uur - reserveren voor de lunch op zondag wordt aangeraden om teleurstelling te voorkomen.