Wandelen en fietsen

Vanaf Landal Hoog Vaals kunt u gemakkelijk het Limburgse heuvellandschap verkennen, zowel met de fiets als te voet. Na een stevig ontbijt bent u klaar voor een nieuwe dag. Maak een tocht langs de rustieke dorpjes en vakwerkboerderijen. Het is heerlijk om buiten te zijn.

Veelzijdig Limburg

Of u nu houdt van wandelen of fietsen, in Zuid-Limburg kunt u alle kanten op. Vanuit uw bungalow wandelt u zo door het Limburgse heuvellandschap, fietst u naar Maastricht of bezoekt u het Drielandenpunt in Vaals. Ga er samen of met het hele gezin op uit en geniet van de frisse buitenlucht. Loop gerust eens langs bij de receptie voor wandel- en fietsroutes en andere omgevingstips!

Fietsen

Vanaf het park fietst u kilometers natuurschoon tegemoet. Ontdek de mooiste plekjes van het zuiden op de fiets. De VVV heeft voor u een aantal fietsroutes uitgestippeld waarbij u zelf de moeilijkheidsgraad kiest en de lengte van de tocht. Handig!

Fietsverhuur

Ontdek de omgeving van ons park op één van onze fietsen. Eén met zeven versnellingen, een E-bike of een mountainbike bijvoorbeeld. Er is voor iedereen een passende fiets en reserveren gaat heel eenvoudig online. Ook is er een ruim assortiment kinderfietsen en accessoires aanwezig op ons park.
Reserveer een fiets

Het Krijtlandpad

Het Krijtlandpad biedt wandelaars alles wat het Zuid-Limburgse Heuvelland zo aantrekkelijk maakt. Natuurlijk het krijt van het Mergellandplateau, maar ook de glooiende weiden, de boomgaarden, de Geul en de Gulp. En niet te vergeten de kapelletjes, de vakwerkhuizen, de wegkruisen, de vlaaien en het bier. Deze 90 km lange wandeltocht loopt over Landal Hoog Vaals. Daarmee is het park de perfecte plaats om te genieten van een weekend of midweek verblijf.