Paarden en pony’s

Pony's aaien, verzorgen of zelf een lesje ponyrijden: op de Ponyranch van Landal Het Land van Bartje kan het allemaal. Leer de eerste kneepjes van het pony-avontuur tijdens een spannende huifkartocht of bosrit. Of ga voor de echte Cowboy Experience en leer zonder zadel rijden.

Pony’s knuffelen, aaien en kennismaken

De allerkleinsten maken tijdens Tijd voor Swieber kennis met de pony. Aaien, knuffelen en er even op zitten is voor kids t/m 2 jaar al een heel avontuur. Ook kunnen de kinderen meedoen met Cowboy Experience en Voltige lessen, ervaring is niet nodig.

Nog zo veel meer te beleven

Kennisgemaakt met onze paarden en pony’s? Dan is het tijd voor een wereld vol belevenissen: van spannende huifkartochten, gezellige buitenritten tot de eerste kneepjes van Voltige. Of voel je een echte cowboy met de Cowboy Experience en leer zonder zadel rijden.

Activiteiten op de ponyranch

Als onderdeel van het Fun & Entertainment-programma worden er volop activiteiten georganiseerd op de ponyranch. Hierbij een greep uit ons aanbod, bij aankomst ontvangt u het definitieve programma.
Activiteit Leeftijd
Ponyrijles 3 t/m 12 jaar
Pony ontmoeten Alle leeftijden
Cowboy experience 3 t/m 12 jaar
Swieber ontmoeten - de oudste pony tot 2 jaar
Ponyrit op het park 5 t/m 12 jaar
Bosrit op pony
7 t/m 12 jaar
Voltige
8 t/m 12jaar
Mini Voltige 3 t/m 7 jaar
Gezinstochten Alle leeftijden
Huifkartochten Alle leeftijden
Kammen, kroelen en knuffelen Alle leeftijden

Paviljoen De Swieber

Neem plaats in ons gezellige paviljoen of kies een tafeltje in de zon op het terras. Terwijl uw kids de pony's aan het verzorgen zijn, bestelt u uw favoriete drankje. Vanaf ons paviljoen houdt u uw kids in de gaten die zich vermaken bij de ponyranch of in de speeltuin. Plezier voor het hele gezin!

Gezinstochten op en rond het park

Tijdens de gezinstochten gaat een medewerker van het park met u mee door de natuur rondom het park. Maak kennis met het prachtige achterliggende bosgebied. Geniet van de groene omgeving en beleef een mooi moment samen met het hele gezin. Maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen.