Pony's knuffelen

Ontdek de lieve pony’s op onze ponyranch. Pony’s aaien, knuffelen, er op zitten, verzorgen en leren ponyrijden. Dit kan allemaal tijdens uw verblijf op Landal Het Land van Bartje. Voor kids is er van alles te beleven met de pony’s. Voor ieder wat wils!

Kennismaken met de pony's

De allerkleinsten maken tijdens Tijd voor Swieber kennis met de pony. Aaien, knuffelen en er even op zitten is voor kids tot en met 2 jaar al een heel avontuur. Ook kunnen de kinderen meedoen met Cowboy Experience en Voltige lessen, ervaring is niet nodig. 

Gezinstochten op en rond het park

Tijdens de gezinstochten gaat een medewerker van het park met u mee door de natuur rondom het park. Maak kennis met het prachtige achterliggende bosgebied. Geniet van de groene omgeving en beleef een mooi moment samen met het hele gezin. Maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen.

Activiteiten op de ponyranch

Als onderdeel van het Fun & Entertainment-programma worden er volop activiteiten georganiseerd op de ponyranch. Hierbij een greep uit ons aanbod, bij aankomst ontvangt u het definitieve programma.
Activiteit  Leeftijd 
Ponyrijden  3 t/m 12 jaar
Tijd voor Swieber  tot 3 jaar 
Op de pony over het park  5 t/m 12 jaar 
Bosrit 
7 t/m 12 jaar 
Kammen, kroelen, knuffelen alle leeftijden
Voltige
vanaf 8 jaar
Mini Voltige 3 t/m 8 jaar
Cowboy Experience  3 t/m 10 jaar
 Bosrit 60 min. Stap of stap/draf vanaf 8 jaar, minimaal 2 jaar ervaring

Samen met uw paard op vakantie?

Heeft u een verblijf geboekt op Landal Het Land van Bartje en wilt u uw paard meenemen? Les Chevaux verzorgt uw paard op basis van volpension voor een onbezorgde vakantie met uw paard! De stallen liggen op vijftien minuten fietsafstand van het park. Kosten: € 17 per paard per dag op basis van vol pension (stro als bodembedekking). Inclusief ruwvoer en uitmesten. Extra kosten voor zaagsel of vlas. Voor meer informatie en prijzen neemt u contact op met de receptie.