Omgeving

Laat je verrassen door bos, strand en stad. Op steenworp afstand van het park vind je natuurschoon, ontspanning aan het Veluwemeer en cultuur. Landal Heihaas heeft een centrale ligging voor leuke uitstapjes. Bijvoorbeeld naar het Kröller-Müller museum, Dolfinarium of Dierenpark Amersfoort.

Floriade Expo 2022

Op 14 april 2022 opent Floriade haar poorten een half jaar lang in Almere. Je ontdekt hier oplossingen van innovators uit binnen- en buitenland die onze steden leuker, mooier en duurzamer maken. En je geniet van de geur en kleur van bloemen, planten, groenten en fruit. Duik in het thema ‘Growing Green Cities’ en laat je verrassen! Kijk op de website voor meer informatie.
Website

Dolfinarium

Harderwijk
Zin in een dagje vol fun, spelen, spetterende shows en nog veel meer? Dan is het Dolfinarium het perfecte uitje.
WebsiteCa. 13 kilometer van het park

Klimbos Ermelo

Ermelo
Een actief en avontuurlijk dagje uit voor de gehele familie.
WebsiteCa. 8 kilometer van het park

Strand Nulde

Putten
Strand Nulde staat bekend als één van de beste surflocaties van Nederland. Je hebt kans om de top van de surfwereld tegen te komen.
WebsiteCa. 7 kilometer van het park

Dierenpark Amersfoort

Amersfoort
Bij DierenPark Amersfoort beleef je een dag vol dieren en avontuur. Je hoort, ziet en voelt van alles tijdens je bezoek.
WebsiteCa. 34 kilometer van het park

Putter stoomgemaal

Putten
Bewonder het mooie gemaal tijdens de draaidagen.
WebsiteCa. 8,5 kilometer van het park

Bourgondisch bier brouwen

Wil je zien hoe bier wordt gebrouwen? Elke zaterdag worden er rondleidingen gegeven door de brouwerij van Burg Bieren. In de bierwinkel zie je maar liefst 750 verschillende bieren staan. De rondleidingen starten om 14.00 uur. Na afloop geniet je van een proefplank met 3 verschillende bieren en een knabbel. De kosten voor de rondleiding kun je terug vinden op de website van Burg Bieren.