Omgeving

Laat u verrassen door bos, strand en stad. Op steenworp afstand van het park vindt u natuurschoon, ontspanning aan het Veluwemeer en cultuur. Landal Heihaas heeft een centrale ligging voor leuke uitstapjes. Bijvoorbeeld naar het Kröller-Müller museum, Dolfinarium of Dierenpark Amersfoort.

Dolfinarium

Harderwijk
Zin in een dagje vol fun, spelen, spetterende shows en nog veel meer? Dan is het Dolfinarium het perfecte uitje.
WebsiteCa. 13 kilometer van het park

Klimbos Ermelo

Ermelo
Een actief en avontuurlijk dagje uit voor de gehele familie.
WebsiteCa. 8 kilometer van het park

Strand Nulde

Putten
Strand Nulde staat bekend als één van de beste surflocaties van Nederland. U heeft kans om de top van de surfwereld tegen te komen.
WebsiteCa. 7 kilometer van het park

Dierenpark Amersfoort

Amersfoort
Bij DierenPark Amersfoort beleef je een dag vol dieren en avontuur. Je hoort, ziet en voelt van alles tijdens je bezoek.
WebsiteCa. 34 kilometer van het park

Putter stoomgemaal

Putten
Bewonder het mooie gemaal tijdens de draaidagen.
WebsiteCa. 8,5 kilometer van het park

Bourgondisch bier brouwen

Wilt u zien hoe bier wordt gebrouwen? Elke zaterdag worden er rondleidingen gegeven door de brouwerij van Burg Bieren. In de bierwinkel ziet u maar liefst 750 verschillende bieren staan. De rondleidingen starten om 14.00 uur. Na afloop geniet u van een proefplank met 3 verschillende bieren en een knabbel. De kosten bedragen € 6 p.p., kinderen t/m 15 jaar zijn gratis.

Samen eropuit in de omgeving

Trek eropuit in de omgeving en ontdek wat er allemaal te doen is. Een dag vol actie en sensatie in een attractiepark, een uitstapje naar de dierentuin of bezoek een evenement in de regio. Op de parken is genoeg te beleven, maar de omgeving heeft ook van alles te bieden. Volop vertier, voor ieder wat wils.
Bekijk de leukste uitstapjes in de omgeving