Natuurbelevenissen en attracties

Landal Fyrklit ligt midden in de natuur direct aan de Noordzee. Volg de wisseling van de seizoenen en het ruisen van de zee tijdens een wandeling langs het strand. In de omgeving zijn ook voldoende attracties te vinden. Wij hebben een greep uit het aanbod samengesteld.

Vissen

Heb je zin om je geluk te beproeven met een potje vissen? Hier vind je uitstekende mogelijkheden voor een goede vangst. Op het park van Landal Fyrklit is zelfs een plek om vis schoon te maken en te fileren. In de omgeving van Landal Fyrklit zijn een aantal mooie plekken om te vissen, o.a. bij de pieren in de haven en direct op het strand. En vistochtje naar Det Gule Rev (‘het gele rif’) staat ook garant voor een fantastische belevenis. Je kunt een plek aan boord reserveren op een van de vier boten van Rederij Gule Rev voor een hele dag pleziervissen.

Nordsøen Oceanarium

Hirtshals
Ga met jouw gezin op expeditie onder water, over land en naar de bodem van de Noordzee.
WebsiteCa. 3,5 km van het park

Vuurtoren van Hirtshals

Hirtshals
Als een prachtig herkenningspunt rijst de vuurtoren van Hirtshals op uit de duinen aan zee. De vuurtoren ligt op loopafstand van het centrum van Hirtshals. Ervaar het prachtige uitzicht vanaf de top van de vuurtoren en geniet van een dampende kop koffie in het gezellige café.
Ca. 0,5 km van het park

Bunkermuseum Hirtshals

Hirtshals
Duik in de geschiedenis en ervaar hoe de Duitse soldaten tijdens de Tweede Wereldoorlog leefden in Hirtshals. Het Bunkermuseum is uniek omdat je hier de grootste groep uitgegraven bunkers kunt zien.
Ca. 11 km van het park

Fun-Park

Hirtshals
Een hele dag plezier met het hele gezin in dierenpark Fun-Park. Hier vind je veel diersoorten die je van dichtbij kunt zien, zowel herten als meer exotische dieren zoals wasberen. Op het park zijn veel activiteiten voor volwassenen en kinderen van alle leeftijden.
Ca. 11 km van het park

Het arendreservaat Eagle World

Bindslev
Ontmoet de grootste roofvogels van dichtbij en laat je meenemen in hun fascinerende wereld. De roofvogels laten hier tijdens een indrukwekkende show hun geweldige vliegkunsten zien.
WebsiteCa. 26 km van het park

Fårup Sommerland

Blokhus
Bezoek één van de grootste attractieparken van Denemarken, met talloze wilde, leuke (water)attracties voor het hele gezin.
WebsiteCa. 46 km van het park

Aalborg

Aalborg
Aalborg is een levendige stad met gezellige straten, prachtige musea en attracties en veel shopmogelijkheden.
WebsiteCa. 11 km van het park

Skagen

Skagen
De meest noordelijke stad van Denemarken met oude vissershuisjes, in het puntje van Jutland.
WebsiteCa. 47 km van het park

Meer tips