Praktische info

Route naar het park

Landal Esonstad
Skanserwei 28
9133 DV Eanjum

Bel de receptie
+31-(0)519 329 555
Mail de receptie
esonstad@landal.nl

Openingstijden receptie

Vandaag
09:00 - 18:00
Morgen
09:00 - 17:00
Woensdag 27 sep
09:00 - 17:00
Donderdag 28 sep
09:00 - 17:00

De openingstijden worden wekelijks bijgewerkt en kunnen per week wisselen.

Route-informatie

Parkeren

Ons park is deels autovrij. Alleen op wisseldagen mogen er auto's op het park. Je kunt parkeren op de centrale parkeerplaats. Bij de terpwoningen kun je één auto parkeren in de buurt van de woning.

Openbaar vervoer

Vanaf station Leeuwarden neem je sneldienst (lijn 155) naar Dokkum. Van busstation Dokkum neem je buslijn 155 naar Anjum. Daarna kun je de belbus bellen om richting Esonstad te gaan.

Aankomst en vertrek

Bij aankomst op het park meld je je bij de receptie. Hier ontvang je de sleutels en de informatie over het park. Bij aankomst kunt u vanaf 16:00 uur van de woning gebruik maken, bij vertrek tot 10:30 uur. Wanneer je buiten openingstijden denkt aan te komen verzoeken wij u om dan contact op te nemen met ons via +31(0)519 329 555 of per e-mail esonstad@landal.nl
TIP: Uiteraard ben je al eerder welkom op het park om gebruik te maken van onze faciliteiten.

Goed om te weten

Landal GreenParks App

Met de app heb je actuele en nuttige informatie voor jouw verblijf snel en gemakkelijk bij de hand. Al voordat je vertrekt is de app zeker de moeite waard om te bekijken. De parkplattegrond, openingstijden, alle faciliteiten van het park, recreatieprogramma en leuke tips om te doen in de omgeving staan in de app. 

Internetmogelijkheden op het park

Gratis Wi-Fi op het park.

Laadstation voor elektrische auto’s

Op het Landal Esonstad zijn er 6 parkeerplaatsen met laadstations op de aanwezig op de centrale parkeerplaats om jouw elektrische auto op te laden. Deze worden aangeboden door E-Flux.

Betalingsmogelijkheden op het park

Je kunt bij alle faciliteiten als volgt betalen: Contant, bankpas, VISA en Mastercard.

Te huur

Unisexfietsen met versnelling, elektrische fietsen, kinderzitjes, kinderfietsen, bolderwagens en skelters.

Steigers
Het park bezit over steigers voor boten met lengte max. 7 m en vaardiepte max. 1.60 m. Steigers dienen gereserveerd te worden (via de receptie).

Huisdieren

In sommige accommodaties zijn honden toegestaan. Hierin mogen maximaal twee huisdieren per woning (verplicht bij reservering opgeven). Toeslag per huisdier: 5,75 per nacht. Honden mogen mee in het receptiegebouw, maar ze moeten op het gehele park aangelijnd zijn. In Lauwersoog is een hondenstrand, hier mogen de honden los lopen. 

Wasserette

Er is op het park een wasserette met wasmachines en drogers. Muntjes zijn te koop bij de receptie.