Eten en drinken

Wakker worden en lekker buiten ontbijten in het zonnetje, dat kan op het terras van uw accommodatie. Voor de lunch en het diner serveren wij traditionele gerechten en eigen gebrouwen bier in het Heimbacher Brauhaus. Op het gezellige overdekte terras kunt u genieten van koffie en cake en de gezelligheid van de boulevard.

Alles op een rijtje

Eten en drinken
  • Restaurant Casa Ruscello
    • Kinderspeelhoek
  • Restaurant Heimbacher Brauhaus

Heimbacher Brauhaus

In het Heimbacher Brauhaus geniet u van typisch Duitse specialiteiten. Wist u dat we eigen gebrouwen biertjes schenken? Kom eens proeven en kies iets lekkers van de menukaart. De gezellige avond vliegt voorbij!

Menukaart

Restaurant Casa Ruscello

Waan uzelf in het culinaire Italië met de heerlijke gerechten en drankjes van restaurant Casa Ruscello. De koks op Dormio Resort Eifeler Tor weten wat echt lekker eten is! Heeft u zin in een verse pasta, een pizza of een stevige lasagne? Ook aan de kids is gedacht, zij kunnen lekker smullen van het kindermenu.

Tip! Het Barbecue arrangement

Gezellig in de zomer op het terras van uw accommodatie barbecueën? Van april tot en met oktober reserveert u het Barbecue-arrangement compleet met vers stokbrood, salades, diverse soorten vlees en sausjes. Onbezorgd genieten!