Eten en drinken

Van een compleet ontbijt, tot een drankje op het terras en een heerlijke lunch of diner kunt u terecht bij het restaurant Gusto op park. Geniet van een culinaire verrassing of smul van een ijsje na een middag vol waterpret. Bij het restaurant haalt u de lekkerste snacks- en afhaalmaaltijden. Guten Appetit!
Meer eten en drinken

Zwemmen

Terwijl uw kinderen in het zwembad spetteren, komt u volledige tot rust in de Whirlpool of de sauna. In de zomer kunt u genieten aan het recreatiemeer naast het het park. Let op: het recreatiemeer is eigendom van de gemeente Molbergen en openingstijden van het meer kunnen elk moment gewijzigd worden.
Zwempret

Sport en spel

Ontdek de vele en gevarieerde activiteiten op het vakantiepark. Van minigolf – wie lukt het om een hole-in-one te slaan? – tot jeu de boule! Dankzij ons ruime aanbod wordt elke vakantiedag een vakantiebelevenis.
Alles over sport en spel

Kids

Iedereen vermaakt zich vanaf het eerste moment. Onbezorgd ravotten, klimmen en klauteren in de speeltuin en jumpen op de airtrampoline. In de schoolvakanties vermaken de allerkleinsten zich in de Bollo Club en de oudere kids zijn zoet met het Fun & Entertainment-programma. De onbezorgde vakantie is begonnen!
Kinderfaciliteiten

Beauty en wellness

Geniet van een moment voor uzelf en kom helemaal tot rust in de wellnessruimte. De warmte van de sauna doet u goed, relax in de whirlpool en doe uw ogen even dicht tijdens een massage. Laat u vertroetelen. Pure ontspanning!
Meer beauty en wellness

Omgeving

Laat u verrassen door de veelzijdige natuur om u heen, en dat net over de Nederlandse grens. U verblijft midden in recreatiegebied Oldenburger Münsterland. Ga er samen of met het hele gezin op uit. Wandelen in de natuur, maak een fietstocht of ontdek Klimbos Nord of het Speelpark Molli-Bär.
Omgevingstips

Wandelen en fietsen

Welkom in het wandel- en fietsparadijs Thülsfelder Talsperre. Vanuit uw accommodatie fietst u direct de natuur in en ontdekt u het bos-, hoogveen- en heidegebied. Of trek de wandelschoenen aan en maak een lange wandeling door de natuur. Een leuk avontuur in de natuur voor het hele gezin.
Tips voor wandel- en fietstochten

Golf

Golfliefhebbers kunnen hun hart ophalen. Nabij het park slaat u een balletje op Golfclub Thülsfelder Thalsperre. Ga voor de 9-holes baan of de 18-holes Championship course. Vergeet tijdens het golfen niet van het weidse uitzicht te genieten. Als gast van Landal krijgt u 20% korting op de Greenfee. 
Ontdek alle golfmogelijkheden