Eten en drinken

Het zonnetje schijnt, u geniet op het terras van een uitgebreide lunch terwijl de kids zich uitleven op de airtrampoline. Voor alle maaltijden, snacks en drankjes bent u welkom bij Grand Café Broer & Zus. En de boodschappen? Die bestelt u gemakkelijk online. Bij aankomst staan ze klaar in uw accommodatie!
Meer eten en drinken

Zwemmen

Heerlijk baantjes zwemmen of ravotten met de kids? In het moderne overdekte zwembad heeft iedereen waterplezier. Tijdens uw verblijf op Landal De Vers heeft u dagelijks gratis toegang tot het zwembad.
Zwempret

Sport en spel

Op Landal De Vers zult u zich niet snel vervelen! Het Fun & Entertainment-team organiseert in de weekenden en tijdens de Nederlandse schoolvakanties de leukste activiteiten en vertelt u er graag alles over bij aankomst. Verder is er een midgetgolfbaan, multifunctioneel sportveld en bowlingbaan. Volop avontuur en plezier!
Alles over sport en spel

Kids

Tijd voor elkaar, daar draait het om bij Landal De Vers. Tijd om te spelen, ravotten en volop te genieten van de vakantie. Zowel binnen als buiten, want
er zijn speeltuinen en een sportveld, maar ook een indoorspeelplaats. Ga op avontuur en ontdek de leukste plekjes van het park.
Kinderfaciliteiten

Omgeving

Op de grens van Brabant en Limburg is zoveel te doen, zowel actief als ontspannen! De locatie van het park is dan ook ideaal voor een bezoek aan diverse bezienswaardigheden en attracties. Bezoek de plaats Venray, ga op ontdekkingsreis in ZooParc Overloon of leer meer over de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog in het Oorlogsmuseum.
Omgevingstips

Wandelen en fietsen

Wakker worden, de zon schijnt. Na een stevig ontbijt bent u klaar om de omgeving te verkennen. Loop vanaf het park de Overloonsche Duinen in voor een heerlijke ochtendwandeling. Of pak uw fiets of mountainbike en ontdek mooie dorpjes, uitgestrekte bossen en Nationaal Park De Maasduinen.
Meer wandelen en fietsen

Golfen

Golfbaan Overloon heeft mooie uitdagende elementen met verschillende hoogtes. Er zijn vijvers met unieke rotspartijen en zelfs een waterval. Zowel de beginnende, als ook de gevorderde golfer zal hier met veel plezier een balletje kunnen slaan. De 9-holes golfbaan is geopend voor iedereen die in het bezit is van het GVB of baanpermissie heeft.
Ontdek de mogelijkheden