Eten en drinken

Een zorgeloos verblijf, dat is pas genieten. Smullen van een heerlijke maaltijd? Een ontbijtje in uw bungalow, lunch of diner op ons terras of een ijsje na het zwemmen, u kunt voor alle trek terecht op ons park. Sluit de dag af met een wijntje en proost op een gezellige vakantie bij restaurant Brasserie.

Meer eten en drinken

Zwemmen

Eindeloze waterpret met het hele gezin. Plons in het water, overgooien met een balletje of roetsjen van de glijbaan: jong en oud beleeft veel zwemplezier in het overdekt zwembad. Tijdens uw verblijf heeft u onbeperkt gratis toegang tot het zwembad. Geniet van mooie momenten met elkaar!
Zwempret

Sport en spel

Op Landal Coldenhove is van alles te doen. Ga een potje voetballen op het sportveld, springen op de trampoline of tafeltennissen. Jong en oud vermaakt zich met een middagje op de klimmuur of een les handboogschieten.

Alles over sport en spel

Kids

Veel pret in het indoorspeelparadijs, knuffelen met Bollo of basketballen op het speel-/sportveld: op Landal Coldenhove draait het om het maken van heel veel plezier. Ook staat ons Fun & Entertainment-team klaar om er een onvergetelijk verblijf van te maken!
Kinderfaciliteiten

Omgeving

Landal Coldenhove is een uitstekend vertrekpunt om de Veluwe te gaan ontdekken. Vanaf het park maakt u prachtige wandelingen en fietstochten in de bossen of over zandverstuivingen. Sporen zoeken en misschien wel wild bekijken? Maak een wandeling met de boswachter die u er alles over vertelt!

Omgevingstips

Wandelen en fietsen

Zin om de natuur te ontdekken? Een lange fietstocht door de bossen, omringd door het groen van naaldbomen en even later uitkijkend op een zandvlakte? Of een heerlijke wandeling naar een dorpje in de buurt voor een kop koffie met gebak... er zijn volop mogelijkheden!

Meer wandelen en fietsen