Faciliteiten Alpen Residences Clofers Rattendorf

Een vakantie op Landal Clofers Rattendorf is goed voor zowel rust en ontspanning als actie en plezier in de buitenlucht. In de zomer en winter ben je hier aan het juiste adres voor tal van buitenactiviteiten met het hele gezin. Na een actieve dag nodigt het parkrestaurant je uit voor een gezellige afsluiting van een afwisselende vakantiedag.
  • Restaurant 'Gasthof Reiter'
  • Broodjesservice & afhaalmaaltijden
  •  Speeltuin
Prijzen en beschikbaarheid
Belevingsfotografie zomer 2017

Fietsverhuur

Verken de regio op de fiets. E-bikes, mountainbikes, kinderfietsen en helmen zijn te huur in de buurt.

Single Trails op de Gmanberg
De Millennium Express kabelbaan brengt je comfortabel de berg op. En dit is zelfs gratis met de +Card Holiday (alleen fietsen tegen betaling). Vanaf boven gaat het 4 km bergafwaarts, langs steile bochten, springplanken, door weides en bossen. En rustig oefenen kan op de pumptrack, die op loopafstand van het dalstation ligt.
Experience SRG 2019

Gratis Nassfeld +Card

Veel kortingen & extra's inclusief
De +Card Holiday geeft je vakantie oneindig veel mogelijkheden. Profiteer van allerlei extra's, zoals gratis regionaal busvervoer, gratis gebruik van de zomerbergliften in Nassfeld, toegang tot het strand bij de Pressegger See en een exclusief wandel- en fietsprogramma. Of dat nog niet genoeg is, zijn tal van andere vrijetijdsactiviteiten tot 30% goedkoper.
Onze accommodaties