Omgeving

Wakker worden, de zon schijnt. Na een stevig ontbijt met verse broodjes ben je klaar voor een nieuwe dag. Eropuit en de omgeving ontdekken, musea bezoeken of op bezoek bij de kaasboerderij. Ga naar de toppen van de bergen met de lift en geniet van het prachtige uitzicht.
Bekijk 360°-panoramabeelden van de regio

Alpe Rona - Kaasmakerij

Bürserberg
Neem een bezoekje aan de kaasboerderij. Voor gasten van Landal wordt een speciaal bergontbijt klaargemaakt.
WebsiteCa. 7,5 kilometer van het park

Klimpark Brandnertal

Brand
Verschillende oefeningen op duizelingwekkende hoogtes voor beginners en gevorderden in het bos maken een dag in het klimpark een unieke ervaring.
WebsiteCa. 8 kilometer van het park

Waterpark Val Blu

Bludenz
Kinderen en ouders vermaken zich hier onder alle weersomstandigheden in de verschillende zwembaden, binnen en buiten, en andere wateractiviteiten.
Website

Lünersee

Vandans
Dit natuurgebied rondom het meer is een paradijs voor wandelaars, klimmers en vissers.
WebsiteCa. 15 kilometer van het park

„Bewegungsberg“ Golm

Golm
Hier is voor gezinnen veel te beleven. Golmi's Forschungspfad, een bosklimpark, de Flying-Fox, de Alpine-Coaster en het gloednieuwe Waldrutschenpark zorgen voor een onvergetelijke ervaring!
WebsiteCa. 24 kilometer van het park

Zwemmeer Alvierbad

Brand
Van mei tot september is in Brand het zwemmeer Alvierbad met drinkwaterkwaliteit een verfrissende afwisseling voor jong en oud. Jouw dagje aan het zwemmeer is helemaal geslaagd: er zijn ligweides, er is een restaurant, beachvolleybal, een avonturenspeeltuin en het grote belevenisgebied voor kinderen die met bronwater wordt gevoed.
WebsiteCa. 8 kilometer van het park

Meer tips