Eten en drinken

Onbezorgd genieten! Bestel uw boodschappen voor aankomst online, wij zorgen ervoor dat ze bij aankomst voor u klaar staan in de villa. Geniet van onze ontbijtservice met verse, warme broodjes in de ochtend… u kunt zich nog even omdraaien in bed.
Meer eten en drinken

Zwemmen

Op Landal Beach Park Texel is geen zwembad aanwezig, maar het strand bevindt zich op slechts 15 minuten lopen van het park. In de zomer is het er heerlijk genieten en rent u zo de zee in voor een verfrissende duik! Wist u dat u ook een strandhuisje kunt huren op het strand van Texel?
Zwempret

Sport en spel

Op Texel is heel veel te zien en te doen. Vergeet ook uw visspullen niet mee te nemen, want aan het water op Landal Beach Park Texel is een speciale vissteiger gebouwd. Geniet in uw stoel met een hapje en een drankje, werp uw hengel uit en… geduld!
Alles over sport en spel

Kids

Kids kunnen zich uren vermaken op het park. Verstoppertje spelen met vakantievriendjes, boekjes lezen en de mooiste tekeningen maken. Neem je eigen knutselspulletjes mee of ga lekker buiten spelen. Wie springt het hoogst op de airtrampoline? Of maak het allergrootste zandkasteel in de zandbak!
Kinderfaciliteiten

Omgeving

Elke dag is een nieuw avontuur op Texel. Van natuurschoon tot musea en bijzondere bezienswaardigheden. Proef Texels bier in de brouwerij of kom alles te weten over de zeehonden in Ecomare. Sluit de dag af met een drankje op de terrassen van het gezellige dorpje De Koog.
Omgevingstips

Wandelen en fietsen

Wakker worden... De zon schijnt! Na een stevig ontbijt met verse broodjes bent u klaar voor een nieuwe dag. Fiets door de duinen van Texel naar de vuurtoren. Klim naar de top van de toren, het uitzicht is het zeker waard. De natuur van Texel is verrassend veelzijdig, perfect voor een stevige wandeltocht.
Meer wandelen en fietsen