Eten en drinken

Na een dag vol belevenissen gezellig nog even bijkletsen in de bar of relaxen in de lounge met een drankje. Dineer in één van de moderne restaurants en geniet de volgende ochtend van een uitgebreid ontbijt, bij u bezorgd door onze ontbijtservice. Culinair genieten doet u op Landal Alpine Lodge Lenzerheide.
Meer eten en drinken

Zwemmen

Baantjes trekken in het overdekt zwembad terwijl de kids spelen in het peuterbad, dat is vakantie! Ontspan in de relaxruimte of lees een goed boek in de loungestoel. Heerlijk genieten, dat heeft u wel verdiend.
Zwempret

Sport en spel

Op en rond het park is genoeg te doen om lekker actief de vakantie te vieren. Surfen, zeilen of met de waterfiets op de Heidsee of heerlijk wandelen en fietsen in het groene Alpenlandschap. Op het park organiseert het Fun & Entertainment-team allerlei activiteiten voor jong en oud. Doe gezellig mee!
Alles over sport en spel

Kids

De kleintjes knutselen en kliederen met Bollo in de Bollo Club, de grote kids doen mee met allerlei leuke activiteiten op het park. Ook in de omgeving worden sportieve en leuke spelletjes georganiseerd voor kinderen van alle leeftijden.
Ga je mee op ontdekkingstocht?
Kinderfaciliteiten

Beauty en wellness

Op vakantie is er genoeg tijd om uzelf in de watten te laten leggen. Wij maken het u gemakkelijk en komen naar uw accommodatie. Ontdek wat de massage- en beautybehandelingen voor u kunnen doen.
Meer beauty en wellness

Omgeving

Met zijn tweetjes of met het hele gezin, ons park leent zich bij uitstek voor een bezoek aan diverse bezienswaardigheden en attracties. Ga op pad en ontdek de leukste plekjes in de omgeving. Denk aan een ritje van de zomerrodelbaan of klimmen en klauteren in Seilpark Pradaschier.
Omgevingstips

Wandelen en fietsen

Wakker worden, de zon schijnt. Na een stevig ontbijt met verse broodjes bent u klaar voor een nieuwe dag. Eropuit in de omgeving en de natuur ontdekken, genietend van de frisse boslucht. Vanaf het park liggen oneindig veel kilometers natuur op u te wachten.
Meer wandelen en fietsen

Keuze uit 2 golfbanen in de bergen

Binnen een straal van 15 km vindt u 2 18-holes golfbanen in een golvend landschap tussen de met dennen begroeide bergen. Golfclub Lenzerheide ligt op 4 km van het park en biedt u naast schitterende vergezichten een eersteklas keuken. De baan van Golfclub Alvaneu Bad ligt op 950 meter hoogte en kan opgedeeld worden in 2 landschapskamers; enerzijds het stroomgebied van een beek en anderzijds een heuvellandschap met soms steile greens.
Golfclub Lenzerheide