| Nieuws

Duurzame recreatiewoningen nabij Weerribben-Wieden

De nieuwe, luxueuze vakantiebestemming Landal Waterresort Blocksyl, gelegen in de Kop van Overijssel, dichtbij Nationaal Park Weerribben-Wieden, nadert – mooi op tijd voor de komende zomer – haar voltooiing. Vanaf vandaag kan men een verblijf op het park boeken voor aankomsten vanaf 4 juli.

Blokzijl
Landal Waterresort Blocksyl ligt in de Kop van Overijssel, tussen het pittoreske plaatsje Blokzijl (750 meter lopen, 350 meter varen) en de toeristische trekpleister Giethoorn. Het resort heeft een kleinschalig karakter en is ruim opgezet. Groen en duurzaamheid staan centraal: het resort grenst aan een Natura2000-gebied. Hier ligt ook Nationaal Park Weerribben-Wieden, het grootste aaneengesloten laagveenmoeras van Noordwest-Europa, dat te voet, per fiets of varend verkend kan worden.
Vanaf de opening is het vakantiepark gecertificeerd met een Green Key, hét duurzaamheidskeurmerk voor de vrijetijdsindustrie. 

Vakantiewoningen
Op Landal Waterresort Blocksyl komt per 4 juli de eerste fase van 39 vakantiewoningen beschikbaar voor verhuur. Uiteindelijk krijgt het vakantiepark 102 duurzame en energiezuinige recreatiewoningen op ruime percelen met uitzicht over het water. Er zijn diverse 2-, 4- en 6-persoonstypen in verschillende uitvoeringen. Door de kwalitatief hoogwaardige materialen en energiezuinige keuzes zijn de woningen toekomstbestendig gebouwd. Zo zijn ze gasloos (elektrische combi-airco-verwarmingsinstallatie), voorzien van minimaal vijf zonnepanelen en energiezuinig. Diverse accommodaties bieden direct toegang tot het Noorderdiep, de vaarverbinding tussen Blokzijl en het Giethoornsche Meer. Op en bij het park zijn faciliteiten zoals een ontvangstreceptie, openluchtzwembad, fietsverhuur, bootverhuur en speeltuin beschikbaar. 

Jouw verblijf bij Landal GreenParks
Rerveer nu een verblijf midden in de natuur van Overijssel bij Landal Waterresort Blocksyl of een van de andere parken in Overijssel.