Ontdek Centraal Zwitserland

Prachtige bergen, heldere meren, veel groen en vriendelijke mensen. Maakt alleen de gedachte hieraan u al ontspannen? Ga dan op vakantie naar Centraal Zwitserland. De regio biedt volop mogelijkheden tot wandelen en fietsen. Ook een bezoek aan Zürich is een aanrader.
    • Vierwoudstedenmeer en Zwitserse Alpen
    • Trendy stad Zürich
    • Zomer- én winterbestemming

1 vakantiepark in Centraal Zwitserland

Morschach, Centraal Zwitserland, Zwitserland
  • Uitzicht over het meer
  • Appartementen t/m 12 pers.
  • Zwembad, SPA centrum, Restaurant

Vind uw ideale vakantie in Centraal Zwitserland

Ontdek ons vakantiepark en vind de accommodatie die perfect bij u past.

Zoek en boek

Voor wandelliefhebbers

Een verblijf in Centraal Zwitserland is het ideale startpunt om door de Zwitserse Alpen te trekken. Wandel naar de bergtop en geniet van het spectaculaire uitzicht over de Zwitserse meren. Ook voor andere actieve wandelvormen biedt deze mooie regio volop mogelijkheden; denk bijvoorbeeld aan nordic walking. Liever een stad verkennen? Dan struint u door de leuke straatjes van Zürich. 

Fietsplezier gegarandeerd

Fietsers van alle niveaus kunnen hun hart ophalen in Centraal Zwitserland. Er zijn diverse fietsroutes in de omgeving, met verschillende moeilijkheidsgraden. Houdt u wel van een beetje uitdaging? In de Bike Arena kunt u per mountainbike allerlei hindernissen trotseren.

Wintersport in Centraal Zwitserland

Skigebied Stoos torent hoog boven het Vierwoudstrekenmeer uit. Met meer dan 35 kilometer aan goed verzorgde pistes is dit een prachtige skibestemming. Wintersporters bereiken het skigebied via de steilste tandradbaan ter wereld.
Wintersportpark in Centraal Zwitserland

Eropuit in Centraal-Zwitserland

Stoos

Stoos is een autovrij recreatie- en vakantiegebied voor actievelingen. Wandelaars, sporters en natuurliefhebbers vermaken zich volop dankzij de fiets- en wandeltochten.

Natuur- en dierenpark Goldau

Maak de wildernis mee van heel dichtbij in het natuur- en dierenpark Goldau. Verdeeld over ruim 34 hectare grond leven hier herten, wolven, beren, roofvogels en andere wilde dieren.

Draaiende kabelbaan

De eerste draaibare kabelbaan ter wereld staat in Sattel-Hochstuckli. De kabelbaan brengt u in ongeveer 8 minuten van het station naar Mostelberg. Geniet van het prachtige panorama uitzicht.

Andere regio's in Zwitserland

Start uw vakantie in Centraal Zwitserland
Zwitserland
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum