Ontdek Tsjechië

Een vakantie in Tsjechië is geschikt voor een vakantie met het hele gezin. Het Lipnomeer biedt volop vermaak in de zomer en op de Moldau kunt u kanovaren of raften. Ontspannen kan in één van de vele kuuroorden. Laat u verrassen door Tsjechië!
  • Wouden en meren
  • Actie en ontspanning
  • Culturele uitstapjes voor het hele gezin

Raften of rusten?

Tsjechië biedt u volop actie, maar het ontbreekt ook zeker niet aan ontspanning. Wilt u even met zijn tweeën uitblazen? Ga naar één van de kuuroorden. Karlovy Varu is de beroemdste. Wissel de bezoekjes aan de kuuroorden af met een stadswandeling door Praag of een fietstocht langs door gebergtes.
Samen eropuit

De mooiste wandelroutes

Bent u een wandelliefhebber? Dan zit u helemaal goed in deze regio. Na een stevig ontbijt met verse broodjes bent u klaar voor een actieve dag. Trek uw wandelschoenen aan en ontdek de mooiste plekjes in de Tsjechische natuur. Ook de steden Praag en Český Krumlov zijn zeker een bezoekje waard.
Wandelen in Tsjechië

Fietsen in Tsjechië

Pak de fiets of mountainbike en ontdek de omgeving. Tsjechië biedt uitstekende fietsroutes. Adem de gezonde berglucht in en geniet van de uitzichten onderweg. De fietsroutes leiden u langs rivieren, hoogvlaktes en gebergtes. Waar kiest u voor? Wij hebben alvast wat tips voor u op een rijtje gezet.
De mooiste fietsroutes

Regio in Tsjechië

Aanbiedingen

Kerstvakantie

Geniet van een gezellige kerst bij Landal GreenParks.

Van 23 december 2017 t/m 7 januari 2018

Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. € 25 reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95, kinderbedlinnen € 6,75, toeristenbelasting (variërend per park).

Oud en nieuw

Sluit samen het jaar af.

Aftellen naar het nieuwe jaar

Vanaf € 329

Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. € 25 reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95, kinderbedlinnen € 6,75, toeristenbelasting (variërend per park).

Bekijk alle aanbiedingen van Landal GreenParks

Alle aanbiedingen