Ontdek Oostenrijk

Met 10.000 kilometer aan fietspaden en 50.000 kilometer aan wandelpaden is Oostenrijk een paradijs voor wie van natuur, wandelen en fietsen houdt. 's Winters ontdekt u Oostenrijk op de lange latten. Ontdek de bergen en steden vanuit één van de 7 Landal GreenParks vakantieparken.
    • Afwisselende berglandschappen
    • Wandel- en fietsparadijs
    • Zomer- én winterbestemming

3 regio's in Oostenrijk

Karinthië

Salzburgerland

Vorarlberg

7 vakantieparken in Oostenrijk

Vind uw ideale vakantiepark in Oostenrijk

Ontdek één van de 7 vakantieparken en vind de accommodatie die perfect bij u past.

Zoek en boek

De mooiste wandelroutes

Oostenrijk is een ideale bestemming voor wandelaars. Maak een bergtocht of wandel naar traditionele dorpjes vanuit één van de 7 Landal GreenParks vakantiepark. Het echte Alpengevoel ervaren? Maak een stop bij een kaasboerderij of één van de Oostenrijkse Almhutten. 

Fietsen in de bergen

De Oostenrijkse bergen bieden u volop fietsmogelijkheden. Neem uw eigen fiets of mountainbike mee of huur één op het Landal GreenParks vakantiepark. De fietsroutes leiden u langs meren, hoge bergen en uitgestrekte weides.

Winter in Oostenrijk

De wintersportparken van Landal Ski Life in Oostenrijk liggen in de mooiste skigebieden: Saalbach Hinterglemm, Montafon, Hochkönig, Katschberg, Brandnertal en Bad Kleinkirchheim. Omdat veel Landal GreenParks vakantiewoningen direct aan de piste liggen, kan uw skitocht direct beginnen.

Start uw vakantie in Oostenrijk

Land of regio
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum
ik ben flexibel