Ontdek Oostenrijk

Met 10.000 kilometer aan fietspaden en 50.000 kilometer aan wandelpaden, ontpopt Oostenrijk zich in het voorjaar tot een paradijs voor wie van natuur, wandelen en fietsen houdt. Bekijk welke regio het beste bij u past.
  • Afwisselende berglandschappen
  • Wandel- en fietsparadijs
  • Avontuur voor jong en oud

Tot 40% last minute zomerkorting

U kunt nu wel heel voordelig genieten van een verblijf in Oostenrijk. U ontvangt tot 40% last minute zomerkorting. Ontdek de voordeligste aanbiedingen en boek direct uw verblijf tegen de scherpste prijs.
Ontdek het voordelige aanbod

Avontuur en ontspanning

De afwisselende berglandschappen van de Alpen nodigen u uit om op de fiets of mountainbike te stappen. Wandelliefhebbers kunnen de vele wandelpaden in de bergen en langs meren betreden. Maar er is meer... Ga kanoën, zeilen of surfen op één van de prachtige meren die Oostenrijk rijk is. Kinderen vermaken zich in het pretpark. Toe aan wat ontspanning? Bezoek dan de Spa & Wellness.
Samen eropuit

De mooiste wandelroutes

Vergeet uw wandelschoenen niet mee te nemen op vakantie. Oostenrijk is een echt wandelparadijs! Maak een bergtocht of wandel naar traditionele dorpjes. Het echte Alpengevoel ervaren? Wandel langs de dieren in het wild en maak een stop bij een kaasboerderij of één van Oostenrijkse Almhutten. 
Wandelmogelijkheden

Fietsen in de Oostenrijkse bergen

De Oostenrijkse bergen bieden u volop fietsmogelijkheden. Pak de fiets of mountainbike en ga op ontdekkingstocht. De fietsroutes leiden u langs uitgestrekte meren, door hoge bergen en uitgestrekte weides. Stapt u op de
fiets tijdens een vakantie in Oostenrijk?
De leukste fietsregio's

Regio's in Oostenrijk