Ontdek Utrecht

Utrecht is een veelzijdige regio en biedt voor ieder wat wils. Bezoek één van de vele landgoederen, wandel door uitgestrekte bossen of slenter een dagje over de Oude Gracht in het centrum van Utrecht. Vanuit een Landal GreenParks vakantiepark ontdekt u het hart van Nederland.
    • Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug
    • Kastelen en landgoederen
    • Unieke winkelsteden
Boek uw verblijf in Utrecht

Vind uw ideale vakantiepark in Utrecht

Ontdek het vakantiepark en vind de accommodatie die perfect bij u past.

Zoek en boek

Vele wandelroutes

Te voet ontdekt u de mooiste plekjes van Utrecht. Kies voor een wandeling door de binnenstad van Utrecht, over de Utrechtse Heuvelrug of beklim de Amerongse berg vanuit het Landal GeenParks vakantiepark.

Fietsend door Utrecht

Met een oppervlakte van 1385 km² is Utrecht de kleinste provincie van Nederland en daarom ideaal om op de fiets te ontdekken. Rijd door het Groene Hart of langs de Vecht. Avonturiers beklimmen op de mountainbike de Amerongse berg op 69 meter.

Eropuit in Utrecht

Nationaal Militair Museum

Het Nationaal Militair Museum in Soest is gelegen op de voormalige vliegbasis Soesterberg. Hier komen het verleden, heden en de toekomst van de Nederlandse krijgsmacht tot leven. In het museum vertellen militairen hun persoonlijke verhalen over hun beroep.

Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug

In Doorn geniet u van de prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug. In het grootste bos van de Randstad kunt u heerlijk fietsen en wandelen. Onderweg stopt u bij één van de vele landgoederen en kastelen. Hier gaat u terug in de tijd!

Ouwehands Dierenpark

Bekijk beren vanaf een loopbrug, maak kennis met de olifanten en bestudeer de tijgers en leeuwen. In Ouwehands Dierenpark in Rhenen ontmoet u allerlei exotische en Europese diersoorten, waaronder de twee reuzenpanda's Xing Ya en Wu Weng.
Start uw vakantie in Utrecht
Nederland
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum