Ontdek Nederlands Limburg

In het zuiden van Nederland vindt u 7 vakantieparken van Landal GreenParks in Limburg. Het heuvellandschap, de steden Maastricht en Valkenburg in Zuid-Limburg en het Drielandenpunt maken Nederlands Limburg tot een heerlijke bestemming.
    • Ontdek Nederlands Limburg te voet
    • Bezoek Maastricht
    • Ideale bestemming voor wielrenners

7 vakantieparken in Nederlands Limburg

Vind uw ideale vakantiepark in Nederlands Limburg

Ontdek onze 7 vakantieparken en vind de accommodatie die perfect bij u past.

Zoek en boek

Wandelen in Nederlands Limburg

Dankzij het heuvelachtige landschap is Nederlands Limburg een ideale regio voor een verfrissende wandeling. Ontdek de mooiste plekjes van de provincie, waaronder Maastricht en Valkenburg. Na een tocht door de natuur geniet u van een lekker stuk vlaai in het parkrestaurant.

Fietsvakantie in Nederlands Limburg

Stap op de fiets, racefiets of mountainbike en ontdek de mooiste bestemmingen in Nederlands Limburg. Fiets bijvoorbeeld naar het gezellige Vaals in Zuid-Limburg om een terrasje te pakken. U kunt kiezen uit uitdagende routes, maar er zijn ook diverse vlakke fietsroutes te vinden.

Ontdek Nederlands Limburg met Ruben

De dassensporen op het terrein van Landal Hoog Vaals beloven volgens filmmaker en ecoloog Ruben Smit al veel goeds. Net zo bijzonder zijn de vergezichten langs de route. Ontdek net als Ruben de mooie natuur rond Wolfhaag en laat u inspireren door zijn vlog.

Eropuit in Nederlands Limburg

ZooParc Overloon

Start uw vakantie in Nederlands Limburg

Land of regio
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum
ik ben flexibel