Ontdek Groningen

Tijdens een verblijf op het Landal GreenParks vakantiepark in de regio Groningen geniet u van zowel cultuur als natuur. U wordt omringd door groene landschappen, en cultuurliefhebbers halen hun hart op in de historische stad Groningen.
    • Groen landschap
    • Weidse vergezichten van Groningen
    • Beklim de Martinitoren
Boek uw verblijf in Groningen

Vind uw ideale vakantiepark in Groningen

Ontdek het vakantiepark en vind de accommodatie die perfect bij u past.

Zoek en boek

Gevarieerde landschappen

In de omgeving van het vakantiepark in de regio Groningen vindt u prachtige natuur omringd door water. Volg één van de wandelroutes die u leidt langs het water over de terpen. Of maak een stadswandeling door Groningen en beklim de Martinitoren aan de Grote Markt.

Op de fiets

Stap op uw fiets of mountainbike en ontdek de knusse dorpjes en het prachtige platteland van Groningen. Ga zelf op pad en volg de bewegwijzeringen of kies voor een uitgestippelde fietstocht. Na het fietsen komt u bij met een verfrissend drankje in het parkrestaurant.

Eropuit in Groningen

Landgoed Borg Verhildersum

Landgoed Borg Verhildersum ligt in het dorpje Leens, in het Noordwesten van Groningen. Het landgoed vertelt het verhaal van de adel in relatie tot de boerenstand en arbeiders. Ga terug in de tijd en ontdek hoe de families 200 jaar geleden leefden.

Nationaal Park Lauwersmeer

Het Lauwersmeergebied is zo bijzonder dat het is uitgeroepen tot Nationaal Park. Overdag vermaakt u zich met diverse watersporten, maar ook ’s avonds en 's nachts is er veel moois te zien. Door de duisternis is de heldere sterrenhemel perfect te zien.

Zeehondencentrum Pieterburen

Altijd al willen weten hoe een dag op een zeehondencentrum eruit ziet? Kom achter de schermen kijken bij Zeehondencentrum Pieterburen! Hier worden zieke en zwakke zeehonden opgevangen tot ze sterk genoeg zijn om te worden vrijgelaten.
Start uw vakantie in Groningen
Nederland
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum