Fietsen in Nederland

Op de fiets is Nederland op zijn mooist! Kies uit diverse fietsroutes of stel zelf
uw fietsroute samen middels de fietsrouteplanner. U fietst zo langs de mooiste plekjes van Nederland. Of kiest u liever voor het Fietsarrangement? Neem een picknickmand mee voor een stop onderweg en geniet samen van de mooie momenten. Gegarandeerd fietsplezier in Nederland! 

Fietsroutes

De leukste fietsregio's
De provincie Gelderland is in 2016 uitgeroepen tot fietsprovincie van het jaar! Bezoek bijvoorbeeld het veelzijdige Nationaal Park De Hoge Veluwe. Trappend en dwalend door de bossen, langs heidevelden, vennetjes en stuwwallen ontdekt u de natuur van Gelderland. Laat u verrassen door al het moois van de Veluwe en sta in de ochtendschemer oog in oog met een edelhert. Vanuit Landal Miggelenberg staat u zo op de Veluwe.

Wilt u het paradijs voor fietsliefhebbers ontdekken? Dan is Drenthe de provincie waar u moet zijn. Met maar liefst 17.000 kilometer aan fietspaden, afwisselende landschappen en schilderachtige dorpjes is dit het perfecte dagje uit. Bent u op zoek naar wat meer actie? Kies dan voor mountainbiken door de bossen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de route Gieten-Gasselte. Deze route ligt om de hoek bij Landal Het Land van Bartje.
En wat dacht u van het mooie heuvellandschap? Van de kabbelende beekjes tot de indrukwekkende diepe kalksteengroeves, in het prachtige, heuvelachtige Nederlands Limburg komt iedereen aan zijn trekken. Het ene moment fietst u door de overweldigende, bosrijke natuur en het ander moment fietst u door een van de typische Limburgse dorpjes. Bent u een echte wielrenfanaat? Dan bent u in Nederlands Limburg op het juiste adres. De Cauberg en de Kruisberg fungeren elk jaar als hoofdrolspelers in verschillende wielrenklassiekers. Landal Kasteeldomein De Cauberg is hierdoor de perfecte uitvalsbasis om na een lange dag fietsen, lekker tot rust te komen in één van onze bungalows.

Onze tips