Ontdek Drenthe

Water, bos, heide en gezellige steden maken Drenthe een ideale vakantiebestemming. Vanaf één van de 8 Landal GreenParks vakantieparken ontdek je Drenthe te voet, op de fiets of met de huifkar.
    • Groene bossen en kleurrijke heide
    • Pittoreske dorpjes en hunebedden
    • Attractieparken voor het hele gezin
Boek je verblijf in Drenthe

8 vakantieparken in Drenthe

Vind je ideale vakantiepark in Drenthe

Ontdek onze 8 vakantieparken en vind de accommodatie die perfect bij je past.

Zoek en boek

Wandelen in Drenthe

Drenthe is een van de mooiste wandelprovincies van Nederland met kilometers wandelpaden door bossen, over de heide en langs hunebedden. Na een actieve dag strijk je neer op één van de 8 vakantieparken.

Paradijs voor fietsers

Ontdek de uitgestrekte bossen, heidevelden en pittoreske dorpjes op je fiets of mountainbike. Ontdek de natuur en de omgeving terwijl je geniet van de frisse Drentse boslucht.
Fietsen in Drenthe

Eropuit in Drenthe

Hunebedcentrum Borger

In het Hunebedcentrum Borger waant je je terug in het verleden! Beleef de prehistorie: de tijd van de jagers en verzamelaars. Leer meer over deze tijd in het museum en bewonder het grootste hunebed van Nederland.

Wildlands Adventure Zoo

Beleef een avontuurlijke dagje uit in Wildlands Adventure Zoo in Emmen. Hier maak je een wereldexpeditie in één dag. Ontdek nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren en maak een race in de nieuwe attractie Tweestryd.

Geopark de Hondsrug

Ontdek de uitgestrekte natuur van het Geopark de Hondsrug. Leer meer over de bijzondere geschiedenis van het park tijdens een Oertoer of maak een ritje met Bartje's Deux Chevaux, een authentieke paardentram. 
Start je vakantie in Drenthe
Nederland
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum