Ontdek de Oostzee

De Oostzee is een geliefde vakantiebestemming. Het traditionele Travemünde heeft met haar vissershuisjes aan de brede promenade en de vele watersportmogelijkheden een bijzondere atmosfeer. De nabije Hanzesteden maken de Duitse Oostzee tot een culturele en afwisselende strandvakantie.
  • Mooie, brede zandstranden 
  • Beschermde natuurgebieden
  • Hanzesteden
Zoek en boek

Vind uw ideale vakantie aan de Oostzee

Ontdek het vakantiepark en vind de accommodatie die perfect bij u past.

Zoek en boek

Geniet van het strand

Een verblijf aan de Oostzee is ideaal voor wie van strandwandelingen houdt. Loop over het brede zandstrand en geniet van de koele zeewind. Of bewonder de schoonheid van het schiereiland Priwall, de zee en de vele uitzichtpunten.

Fietsen door het groen

Stap op de fiets en verken de omgeving. Fiets langs de kust, door de bossen of door kleine dorpjes. Liever wat meer actie? Voor de avonturiers zijn er speciale mountainbikeroutes. Onderweg zijn er verschillende cafés en dorpen om even te pauzeren met koffie en gebak.

Eropuit aan de Oostzee

Panorama schip MS Hanse

Vaar met de MS Hanse naar Lübeck! Je hebt meer dan vier uur de tijd om de prachtige oude stad te verkennen of om te winkelen. Niet alleen de Hanzestad zelf is de moeite waard; een tocht met de MS Hanse is een belevenis op zich. 

Natuurreservaat Zuid-Priwall

De bijzondere ligging aan de Oostzee maakt natuurreservaat Zuid-Priwall zeker een bezoekje waard. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen op dit groene schiereiland. Er komen hier diverse bedreigde planten- en diersoorten voor. 

Attractiepark Hansa-Park

Welkom bij het enige attractiepark aan zee in Duitsland! Verken de verschillende themagebieden, stap in een spannende attractie of woon een van de kleurrijke shows bij. Er zijn ook diverse eetgelegenheden in het park.

Andere regio's in Duitsland

 • Eifel
 • Harz
 • Moezel
 • Oldenburger Münsterland
 • Saar/Hunsrück
Start uw vakantie aan de Oostzee
Duitsland
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum