Ontdek de Harz

Voor een ontspannen én avontuurlijke vakantie in Duitsland bezoekt u de Harz. Het schilderachtige landschap, diverse UNESCO-stadjes en vergezichten maken de Harz tot een ideale vakantiebestemming. Zowel in de zomer als in de winter. Ontdek deze veelzijdige regio vanaf het Landal GreenParks vakantiepark.
    • Schilderachtig landschap
    • UNESCO-stadjes
    • Zomer- én winterbestemming

1 vakantiepark in de Harz

Landal Salztal Paradies

Bad Sachsa, Harz, Duitsland
  • 109 appartementen en 5 bungalows
  • Uitgebreid zwemparadijs in Bad Sachsa
  • Schaatshal (gehele jaar geopend)

Vind uw ideale vakantie in de Harz

Ontdek het vakantiepark en vind de accommodatie die perfect bij u past.

Zoek en boek

Gevarieerde wandeltochten

De Harz kent uitgestrekte natuurgebieden voor een tocht door de weelderige bossen, langs steile bergwanden en snelstromende rivieren. Of kiest u voor een wandeling door de prachtige UNESCO-stadjes? Ontdek de regio vanaf het Landal GreenParks vakantiepark.

Eindeloos fietsplezier

De Harz is een ideale regio om op de fiets te ontdekken. Stap op uw fiets en bezoek het Nationaal Park Harz voor een lange fietstocht. Op zoek naar avontuur? Huur een mountainbike op het Landal GreenParks vakantiepark en volg de avontuurlijke routes op één van de trailparks.

In de sneeuw

De Harz is ook in de winter een ideale bestemming voor wintersportliefhebbers. Vanaf het Landal GreenParks vakantiepark bent u zo in het skigebied Braunlage. Perfect voor uw vakantie in de sneeuw.
Skiën in de Harz

Start uw vakantie in de Harz

Selecteer bestemming
Selecteer verblijfstype
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum