Ontdek de Harz

Voor een ontspannen én avontuurlijke vakantie in Duitsland bezoek je de Harz. Het schilderachtige landschap, diverse UNESCO-stadjes en vergezichten maken de Harz tot een ideale vakantiebestemming. Zowel in de zomer als in de winter. Ontdek deze veelzijdige regio vanaf het Landal GreenParks vakantiepark.
    • Schilderachtig landschap
    • UNESCO-stadjes
    • Zomer- én winterbestemming

Vind jouw ideale vakantie in de Harz

Ontdek het vakantiepark en vind de accommodatie die perfect bij je past.

Zoek en boek

Gevarieerde wandeltochten

De Harz kent uitgestrekte natuurgebieden voor een tocht door de weelderige bossen, langs steile bergwanden en snelstromende rivieren. Of kies je voor een wandeling door de prachtige UNESCO-stadjes? Ontdek de regio vanaf het Landal GreenParks vakantiepark.

Eindeloos fietsplezier

De Harz is een ideale regio om op de fiets te ontdekken. Stap op de fiets en bezoek het Nationaal Park Harz voor een lange fietstocht. Op zoek naar avontuur? Huur een mountainbike op het Landal GreenParks vakantiepark en volg de avontuurlijke routes op één van de trailparks.

In de sneeuw

De Harz is ook in de winter een ideale bestemming voor wintersportliefhebbers. Vanaf het Landal GreenParks vakantiepark ben je zo in het skigebied Braunlage. Perfect voor jouw vakantie in de sneeuw.
Skiën in de Harz

Eropuit in de Harz

Klooster Walkenried

Het kloostermuseum toont de verloren wereld van moderne kunst. Alleen al een bezoek aan het gebouw is een belevenis. Het klooster heeft namelijk een plek op de UNESCO werelderfgoedlijst.

Nationaal park Harz

Bossen, moerassen, rivieren; het gevarieerde berglandschap van Nationaal Park Harz biedt het allemaal. Dit unieke natuurgebied behoort zelfs tot een van de grootste nationale parken van Duitsland.

Zomer rodelbanen

De zomer rodelbaan is populair onder kleine en grote rodelfans. Deze baan ligt op de Matthias-Schmidt berg en is wel 550 meter lang. Voor een actief dagje uit is dit dan ook zeker een aanrader!

Vind jouw ideale vakantie in de Harz
Duitsland
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum

Andere regio's in Duitsland