Wat is er aanwezig in de accommodatie?
Altijd goed om te weten wat er al aanwezig is in jouw accommodatie en wat je zelf mee moet nemen op vakantie! Log online in om je boeking te bekijken en ga naar de boekingsdetails of kijk via de Landal-app. Onder de adresgegevens kun je kiezen voor 'Bekijk de accommodatie'. Onder de plattegrond vind je een lijst met kenmerken met wat er aanwezig is. Zo weet je bijv. of je koffiepads of toch cups mee moet nemen en of er een kinderstoel aanwezig is.

Bij aankomst in de accommodatie vind je bij aankomst een pakketje met afwasmiddel/ vaatwastabletten, vaatdoek en afwasborstel. Handdoeken en theedoeken zijn niet standaard aanwezig in de accommodatie. Wil je dit bijboeken? Dat kan via 'extra's' in je boeking. In enkele grote en luxe accommodaties zijn deze wel inbegrepen. Als ze zijn inbegrepen kan je dit vinden tussen de accommodatiekenmerken. 

Voor basisproducten zoals toiletpapier, afwasmiddel en koffie ben je welkom in de park-/ minishop (indien aanwezig op het park waar je verblijft). Bekijk ook onze handige inpaklijst. Kun je zo afvinken of je aan alles hebt gedacht!
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Waar kan ik het huisnummer van mijn geboekte accommodatie vinden?
Bij aankomst op het park wordt het huisnummer definitief gemaakt. Wil je al eerder het huisnummer weten? Dat kan! Het voorlopige huisnummer van je accommodatie is vanaf 1 week voor aankomst terug te vinden in de Landal-app en in je boeking.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Met hoeveel personen kan ik verblijven in de accommodatie?
In de naam van de accommodatie staat aangegeven voor hoeveel personen de accommodatie geschikt is. Bijvoorbeeld: 4-persoons woning 4EL. Dit aantal komt overeen met het aantal beschikbare bedden. Vanwege veiligheidsvoorschriften is het niet mogelijk met meer personen te verblijven. Er kunnen dus geen extra bedden/kampeerbedden/luchtbedden in de accommodatie geplaatst worden. 

Een kind onder de 3 jaar wordt wel als extra persoon geaccepteerd (tenzij anders aangegeven). Het kind kan dan in een kinderbedje slapen. Er is slechts één kindje in een kinderbedje toegestaan per accommodatie (tenzij anders aangegeven).
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Zijn huisdieren toegestaan in de accommodatie?
Op bijna alle parken zijn maximaal 1 of 2 huisdieren toegestaan. Ook zijn er een aantal parken waar huisdieren niet zijn toegestaan. Kijk op de specifieke accommodatiepagina van de accommodatie die jij op het oog hebt. Of klik op 'mijn accommodatie' in jouw account.

Tip: bekijk onze handige inpaklijst. Daar vind je ook een gedeelte met waar je aan moet denken als je hond mee gaat op vakantie. Handig!
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Wat wordt er bedoeld met een kinderbed?
Een kinderbed is een houten ledikant of campingbed van 1.20 x 0.60 m. Deze is geschikt voor kinderen tot 3 jaar. Kinderen vanaf 3 jaar slapen in een eenpersoonsbed.

Wat voor soort kinderbed in jouw accommodatie staat vind je terug in jouw account bij de accommodatiekenmerken. De kinderbedlinnen zijn, tegen een meerprijs, automatisch toegevoegd aan jouw boeking.

Extra kinderbed
Op veel parken is het mogelijk om een extra kinderbedje (inclusief kinderbedlinnen) te reserveren.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Waar vind ik details over de inrichting van mijn accommodatie?
In je account of via de Landal-app kun je je geboekte accommodatie bekijken. Je vindt hier de details en plattegrond van je accommodatie.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Zijn handdoeken en bedlinnen inbegrepen?
Voor bedlinnen betaal je een extra bedrag bovenop de huur van de accommodatie, dit neem je standaard bij ons af. Bedlinnen kun je niet annuleren. Het bedlinnenpakket bestaat uit een overtrek voor de dekbedden, kussens en het matras. De prijs die we hiervoor rekenen is afhankelijk van je reisgezelschap, dit vind je terug in je boeking. Bij onze luxe en extra luxe accommodaties zijn de bedden al opgemaakt. Handdoeken zijn niet standaard inbegrepen bij je boeking, maar dit kun je wel toevoegen aan je boeking onder extra's. Per besteld handdoekenpakket ontvang je 2 handdoeken. Als je dus 1 pakket toevoegt, ontvang je 2 handdoeken. Bestel je 2 pakketten, dan leggen we 4 handdoeken klaar.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Wat wordt er bedoeld met kinderbedlinnen?
Als je hebt aangegeven dat je gebruik wilt maken van een kinderbed, dan zorgen wij voor het kinderbedlinnen. Zo zorgen we ervoor dat het matras van het kinderbed schoon wordt afgedekt met een onderlaken, dat geheel onder het matras zit. In het pakket zit ook een kinderdeck (dekentje incl. hoeslaken dat aan elkaar vastzit) die je kunt gebruiken. Natuurlijk kun je ook zelf een dekentje of slaapzak meenemen voor de baby. Het kinderbedlinnen is wel verplicht, zodat er altijd een hoeslaken aanwezig is voor de hygiene. Houd er rekening mee dat voor het kinderbedlinnen ook kosten worden berekend.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?

Niet gevonden wat je zocht?

Ga naar Service & Contact en zoek onder een ander onderwerp of neem contact op met het Contact Center. Geef aan wat je niet kon vinden