Kan ik ook woningen kopen bij Landal GreenParks?
Ja, dat kan! Kijk voor meer informatie op Landal Makelaardij.
Landal Makelaardij Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Kan ik gratis gebruikmaken van wifi op jullie parken?
Ja, in je geboekte accommodatie én op het gehele park kun je gratis gebruikmaken van wifi! Het verschilt per park hoe je verbinding moet maken. Ga via de Landal-app naar ‘Park’ en kies voor  ‘Contact met de receptie’, daar vind je meer info. Ben je op het park en heb je vragen over het inloggen? Neem dan contact op met de parkreceptie.

Uitzonderingen

Op de parken Resort Haamstede, Villapark Livingstone en Nieuwvliet-Bad bieden we geen gratis wifi aan. Hier kun je via je account tegen betaling wifi bijboeken. Op vakantiepark Piperdam en glamping Neufchâteau kun je gebruikmaken van wifi op centrale plekken, zoals de receptie en restaurants, maar niet in de accommodaties.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Waar kan ik de nieuwste parken van Landal GreenParks vinden?
Regelmatig openen we nieuwe parken of nemen we parken over. Bekijk hier het overzicht van de nieuwste parken.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Kan ik mijn huisdier(en) meenemen?
Leuk dat je je huisdier mee wilt nemen op vakantie, op bijna alle parken is dit mogelijk. Er zijn 1 of 2 huisdieren welkom per accommodatie. Voor honden hebben we zelfs speciale hondenbungalows! Als je een accommodatie/park hebt gevonden, kun je bij reisgezelschap aangeven hoeveel huisdieren je mee wilt nemen. We voegen je huisdieren dan toe aan je boeking en passen de prijs hier op aan.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Op welke parken van Landal kan ik ook kamperen?
Op meerdere parken kun je ook kamperen. Bekijk hier het overzicht van al onze campings.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Mag er vuurwerk op de parken worden afgestoken?
Als je een verblijf wilt waar geen vuurwerk wordt afgestoken, kun je oud & nieuw vieren op speciale vuurwerkvrije parken. Handig als je bijv. een bange viervoerter hebt of als je de feestdagen rustig wilt vieren, zonder geknal. Op andere parken mag er tijdens de jaarwisseling wel vuurwerk worden afgestoken. 

*Omgevingsgeluid kan niet uitgesloten worden.
Meer informatie over vuurwerkvrije parken Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Wat voor animatie is er op het park?
In de Landal-app vind je hier meer informatie over.
Download de app Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Mag ik barbecueën op het park?
Ja, je mag altijd barbecueën bij de accommodatie. Er zijn alleen een paar uitzonderingen: als je een appartement hebt geboekt of als er sprake is van extreme droogte. Twijfel je? Vraag het dan bij aankomst op het park aan de receptie. Wist je dat je op meerdere parken zelfs accommodaties hebt met je eigen 'Green Egg Barbecue'? Dit vind je terug onder de kenmerken van de acommodatie onder het kopje 'buiten'. Tip: Sommige parken bieden een heerlijk barbecuepakket aan, deze kun je bestellen via je account. Daarnaast verkopen onze parkshops vaak wegwerpbarbecues. Eet smakelijk!
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?

Niet gevonden wat je zocht?

Ga naar Service & Contact en zoek onder een ander onderwerp of neem contact op met het Contact Center. Geef aan wat je niet kon vinden