Met z'n allen op vakantie

Een reünie, met een groep op vakantie of een weekendje weg met de hele familie? In ons aanbod grote bungalows vind je altijd een ruimte die bij je past. Voor groepen van 10 tot wel 32 personen! Op veel van onze parken kun je kiezen voor grote bungalows. In een ruime accommodatie voorzien van alle gemakken vier je vakantie met z'n allen. Geniet van een mooie tijd met elkaar.

We attenderen je erop vooraf de landelijk geldende maatregelen te raadplegen.
Grote accommodatiesBekijk de video

Reüniebungalows

Wil je samen op vakantie, maar wil je je ook terug kunnen trekken in jouw eigen bungalow, dat kan! Reserveer één van de reüniebungalows voor jouw groepsverblijf. Drie vrijstaande 6-persoonsbungalows (bij elkaar gelegen) met één bungalow die geheel is omgetoverd tot huiskamer met ruime keuken.
Ontdek de reüniebungalows

Meerdere bungalows naast elkaar

Ook is het mogelijk om meerdere bungalows (tot 9 accommodaties) naast elkaar te reserveren. Zo geniet je van jouw eigen privacy, maar ben je wel dicht bij elkaar. Reserveren kan via tel. 089 44 91 40. Wanneer je 10 accommodaties of meer wilt reserveren, dan kunnen jouw wensen op maat worden samengesteld via Landal Business Line.

Zakelijk verblijf

Op zoek naar een verrassend bedrijfsuitje, teambuildingprogramma of bedrijfsfeest? Combineer jouw verblijf met een kookclinic, wandeling met de boswachter, sportief programma, barbecue of feestavond. Voor groepen tot maar liefst 3.000 personen. Het is zelfs mogelijk 'jouw eigen park' te huren. Reserveer jouw zakelijke groepsreserveringen via Landal Business Line.
Landal Business Line