De beste skigebieden

De Landal Ski Life-parken liggen in de mooiste en populairste skigebieden van de Oostenrijkse en Zwitserse Alpen. Ook Landal Marina Lipno aan de rand van het Böhmerwald, Landal Salztal Paradies in de Harz en Landal Winterberg in het Hochsauerland behoren tot de Landal Ski Life-parken. Comfortabele appartementen, een aantrekkelijk vrijetijdsprogramma, zwembaden – en natuurlijk de beproefde Landal-service – zorgen ervoor dat u een perfecte wintervakantie beleeft.

Direct aan de piste

Onze Landal Ski Life-wintersportparken liggen in Duitsland, Tsjechië, Oostenrijk en Zwitserland. Alle parken bevinden zich direct bij de bergbanen en meestal direct aan de piste! U kunt kiezen uit talloze activiteiten: skiën, snowboarden, langlaufen of een romantische winterwandeling – u zult zich in elk geval nooit vervelen.

Perfect winterplezier

Of het nu gaat om een skiër met verlangen naar spannende pistes, een winterwandelaar op zoek naar rust of een gezin naar kleine pistes: de omgeving van de Landal Ski Life parken bieden een gevarieerd verblijf. Breng uw wintersportvakantie door in de mooiste skigebieden van Europa met Landal Ski Life. Kijk uit naar dagen samen, gezellige avonden en besneeuwde bergen!

Zoveel te doen

Ook de vakantieparken van Landal Ski Life bieden veel afwisseling. Trek ‘s avonds nog een paar baantjes in het binnenzwembad of ontspan uw spieren tijdens een relaxt bezoek aan de sauna. In Landal Rehrenberg is de toegang voor het grote saunalandschap zelfs gratis. Geniet daarna in het gezellige restaurant van een heerlijk diner en bereid u voor op de après-ski. U ziet het: bij Landal Ski Life kunt u uw vakantie geheel naar eigen wens invullen.
Ontdek Landal Ski Life

Winterse aanbiedingen

Wintersport in december 2019 - met korting tot 25%

Staat u als één van de eersten op de piste?

Van 29 november tot 20 december 2019


Skiën in de kerstvakantie 2019-2020

Met de hele familie de feestdagen sportief vieren!

Van 20 december 2019 tot 3 januari 2020

Wintersport 2020 - met korting tot 20%

Boek nu uw wintersportvakantie in 2020 op één van onze parken.

Van 3 januari tot 14 april 202

Bekijk andere aanbiedingen
van Landal GreenParks

Meer informatie