Oostenrijkse parken heropenen

Onze vakantieparken in Oostenrijk mogen na een lange lockdown eindelijk weer open, inclusief alle faciliteiten. Op deze pagina vind je alle informatie over de maatregelen die op de parken genomen zijn. Wij kijken ernaar uit om je vanaf 19 mei 2021 weer te mogen verwelkomen! 
  • Bezoekers dienen een geldig negatief testbewijs, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je al eerder corona hebt gehad te tonen.
  • In Oostenrijk zullen er mogelijkheden zijn om te worden getest of om zelftests te kopen (supermarkten, apotheken, enz.). Voor het gebruik van een aantal faciliteiten is een negatief geldig testresultaat vereist.
  • Houd er rekening mee dat voor aankomsten na 19 mei 2021 je jezelf vooraf online moet registreren voor toegang tot Oostenrijk.
  • Let bij het binnenkomen van Oostenrijk altijd op de actuele informatie.
  • Alles over de huidige maatregelen in Oostenrijk lees je hier. Deze maatregelen gelden in eerste instantie tot 30 juni 2021. Als de infectiecijfers niet verder stijgen, kan vanaf juli 2021 verdere verruiming in Oostenrijk worden verwacht.
  • De omboekingsvoorwaarden en meer informatie voor de afzonderlijke parken vind je hier.

Veelgestelde vragen

Op onze FAQ pagina vindt u een overzicht van alle veelgestelde vragen rondom de maatregelen op onze parken. Van het boeken van een vakantie tot uw verblijf op één van onze parken.
FAQ overzicht

Reisadviezen

De reisadviezen in Europa volgen elkaar in snel tempo op en veranderen dagelijks. Om u ten alle tijden van actuele informatie te voorzien verwijzen we u naar de landelijke overheidswebsite waar u het geldende reisadvies kunt vinden voor uw land van bestemming.

Meer informatie