Oostenrijkse vakantieparken gesloten: t/m 28 februari 2021

In verband met strenge maatregelen in Oostenrijk zijn onze Oostenrijkse vakantieparken helaas gesloten van 3 november 2020 t/m 28 februari 2021. Landal Resort Maria Alm blijft t/m 25 maart 2021 gesloten. De hoogste prioriteit is de gezondheid van onze gasten en medewerkers. We volgen de ontwikkelen van de federale overheid op de voet en hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen op een van onze vakantieparken.
  • Gesloten parken in Oostenrijk: Landal Brandnertal, Landal Rehrenberg, Landal Katschberg, Landal Hochmontafon, Landal Bad Kleinkirchheim, Landal Resort Maria Alm en Landal Chalet Matin
  • Periode: van 3 november 2020 t/m 28 februari 2021. Landal Resort Maria Alm blijft t/m 25 maart 2021 gesloten.
  • Houd er rekening mee dat u voor aankomsten vanaf 24 januari 2021 bij aankomst een negatieve Covid-19-test (niet ouder dan 48 uur) moet overleggen.
  • Al een verblijf geboekt? U kunt kosteloos omboeken naar een andere periode of een ander vakantiepark
  • U vindt meer informatie over alle boekingsvoorwaarden op landal.nl/zorgeloos-boeken

Veelgestelde vragen

Op onze FAQ pagina vindt u een overzicht van alle veelgestelde vragen rondom de maatregelen op onze parken. Van het boeken van een vakantie tot uw verblijf op één van onze parken.
FAQ overzicht

Reisadviezen

De reisadviezen in Europa volgen elkaar in snel tempo op en veranderen dagelijks. Om u ten alle tijden van actuele informatie te voorzien verwijzen we u naar de landelijke overheidswebsite waar u het geldende reisadvies kunt vinden voor uw land van bestemming.

Meer informatie