Oostenrijkse parken zijn geopend

Onze vakantieparken in Oostenrijk mogen na een lange lockdown eindelijk weer open, inclusief alle faciliteiten. Op deze pagina vind je alle informatie over de maatregelen die op de parken genomen zijn. Wij kijken ernaar uit om je weer te mogen verwelkomen op een van onze parken in Oostenrijk! 
Je verblijf in Oostenrijk:
  • Bezoekers dienen een geldig negatief testbewijs, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je al eerder corona hebt gehad te tonen (3G-regel: getest, gevaccineerd, genezen). Op alle plekken waar de 3G-Regel niet geldt, is een mondkapjesplicht. 
  • In Oostenrijk zullen er mogelijkheden zijn om te worden getest of om zelftests te kopen (supermarkten, apotheken, etc.). Op het park is geen testmogelijkheid aanwezig. Voor het gebruik van een aantal faciliteiten is een negatief geldig testresultaat vereist, hiervoor kun je in je accommodatie een zelftest doen en de uitslag hiervan digitaal opslaan of een gebruik maken van een teststraat buiten het park.
  • De testplicht geldt voor kinderen vanaf 12 jaar.
  • Reizigers uit een gebied waar een variant van het coronavirus heerst en reizigers uit een hoogrisicogebied moeten er rekening mee houden dat je jezelf voor aankomst vooraf online moet registreren voor toegang tot Oostenrijk.
  • Let bij het binnenkomen van Oostenrijk altijd op de actuele informatie.
  • Alles over de huidige maatregelen in Oostenrijk lees je hier.
  • De omboekingsvoorwaarden en meer informatie voor de afzonderlijke parken vind je hier.
  • Doe voordat je terugreist naar Nederland eerst de quarantaine reischeck

Veelgestelde vragen

Op onze FAQ pagina vind je een overzicht van alle veelgestelde vragen rondom de maatregelen op onze parken. Van het boeken van een vakantie tot je verblijf op één van onze parken.
FAQ overzicht

Reisadviezen

De reisadviezen in Europa volgen elkaar in snel tempo op en veranderen dagelijks. Om je te allen tijde van actuele informatie te voorzien verwijzen we je naar de landelijke overheidswebsite waar je het geldende reisadvies kunt vinden voor jouw land van bestemming.

Meer informatie