Faciliteiten & activiteiten

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen bieden we faciliteiten en activiteiten aan op de Nederlandse parken, in aangepaste vorm. Op de parken hebben we een Fun & Entertainment pick-up point gecreëerd. Hier regelt u inschrijvingen en betalingen voor activiteiten en faciliteiten en kunt u knutsel-, sport-, en spelmateriaal aanschaffen om in en rond uw bungalow te gebruiken. Bollo's huisje is ook weer te bewonderen.
Niet alle faciliteiten en activiteiten kunnen op dit moment worden geopend. Zodra de richtlijnen van het RIVM wijzigen, passen we het aanbod aan. Activiteiten als schminken en dagrecreatie laten nog even op zich wachten. Ook sporten voor volwassenen bieden we op dit moment als activiteit niet aan. Met aangepaste richtlijnen kunnen we u wel al een fijn verblijf midden in de natuur bieden zodat u er even tussenuit kunt. Geniet samen met uw gezin en blijf gezond.

De hier genoemde activiteiten en faciliteiten kunnen per park verschillen. Bekijk de Landal GreenParks App en bekijk per park de meest actuele openingstijden en mogelijkheden.

Zwembaden gesloten t/m 15 maart

In verband met de landelijke corona-maatregelen zijn de zwembaden op alle Nederlandse vakantieparken tot in ieder geval 15 maart gesloten. We werken er hard aan om zwemmen op een veilige manier weer mogelijk te maken, uiteraard conform de richtlijnen van het RIVM. 
Zwemmen

Indoorspeelparadijzen gesloten t/m 15 maart

In verband met de landelijke corona-maatregelen zijn de Indoorspeelparadijzen op alle Nederlandse vakantieparken tot in ieder geval 15 maart gesloten. We werken er hard aan om indoor spelen op een veilige manier weer mogelijk te maken, uiteraard conform de richtlijnen van het RIVM. 

Landal Adventure

Gaat u binnenkort met uw kids naar Landal GreenParks? Download dan onze nieuwste innovatieve app Landal Adventure en stuur uw kids op digitale speurtocht op het vakantiepark. Met het verzamelen van grondstoffen kunnen ze zelf een digitale boomhut ontwerpen en bouwen. Deel samen hun creatie via #OntdekLandal en maak kans op een verblijf in een échte boomhut op Landal Miggelenberg.

Fietsen huren
Op de fiets genieten van de natuur, jazeker! We hebben de fietsen rijklaar staan met de sleutel in het slot en ze zijn ook al helemaal gedesinfecteerd. Wel gelden er op de parken regels voor het reserveren en ophalen van de fietsen. Zo kunt u per dag een fiets huren.
In uw bungalow of bij de receptie vindt u een fietsverhuurformulier welke u invult en meeneemt naar de fietsverhuur, betalen doet u daar contactloos, net als het inleveren van de sleutel aan het einde van de dag. Na afloop geniet u op het terras van uw bungalow nog even na van de mooie rit dwars door de natuur.

Midgetgolfen, tennissen en squashen
Met een maximum van 1 gezin per baan kunnen de Adventure- en Midgetgolf worden gebruikt. We zorgen ervoor dat de materialen die u ophaalt bij het Fun & Entertainment pick-up point gedesinfecteerd zijn. Potje tennissen? Dat kan op onze buitenbanen, mits uw tegenstander ook in dezelfde bungalow verblijft. Er geldt een maximum van 2 personen per tennisbaan. Een potje squash of binnen-tennis is op dit moment helaas niet mogelijk. 
Speeltuinen, sportvelden en recreatieplassen
Met inachtneming van de 1,5m afstand kan er met een glimlach weer gebruik worden gemaakt van speeltuinen, sportvelden en recreatieplassen. Voor de recreatieplassen gelden lokaal mogelijk restricties als deze openbaar toegankelijk zijn. We volgen de richtlijnen van de lokale autoriteiten voor uw en onze gezondheid en vragen hiervoor uw begrip.

Bowlingbanen gesloten t/m 15 maart

In verband met de landelijke corona-maatregelen zijn de bowlingbanen op alle Nederlandse vakantieparken tot in ieder geval 15 maart gesloten. We werken er hard aan om bowlen op een veilige manier weer mogelijk te maken, uiteraard conform de richtlijnen van het RIVM. 

Zwaaien naar Bollo
Bollo staat te trappelen om alle activiteiten weer te doen, maar wel op afstand. Bollo zal langzaamaan weer verschijnen op de parken en zo nu en dan een kijkje nemen op bijvoorbeeld een golfcar. Bollo knuffelen en met Bollo dansen gaat helaas even niet. Maar hij kan niet wachten om weer langs te komen.
Lasergamen: gesloten t/m 15 maart
In verband met de landelijke corona-maatregelen zijn de lasergame-hallen op alle Nederlandse vakantieparken tot in ieder geval 15 maart gesloten. We werken er hard aan om zwemmen op een veilige manier weer mogelijk te maken, uiteraard conform de richtlijnen van het RIVM. 

Download de Landal GreenParks App

Tijdens uw verblijf kunt u vertrouwen op onze Landal app. Deze is altijd up-to-date met de laatste ontwikkelingen en geeft u volop tips op het gebied van entertainment en afhaalmogelijkheden tijdens uw verblijf:
  • Belangrijke telefoonnummers
  • Openingstijden op het park
  • Eetmogelijkheden

   

Ontdek Nederland op zijn mooist!

Kies uw volgende bestemming.

Boek nu, beslis later