Parkmaatregelen voor een onbezorgde vakantie in Nederland

In Nederland zijn al onze parken en campings open. Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn de receptie, parkshop, fietsverhuur, take-away en ook zwembaden weer geheel of gedeeltelijk geopend. Ook bieden we gepaste Fun & Entertainment activiteiten aan. Het vertrouwde Landal gevoel! We informeren u op deze pagina graag over de genomen maatregelen op onze Nederlandse parken. Daarnaast vindt u op onze FAQ pagina direct antwoorden op alle veel gestelde vragen.
Wij nemen gepaste maatregelen op onze parken om u een onbezorgd verblijf te bieden. Met de aanpassingen die wij op onze parken hebben doorgevoerd zal uw vakantie bij Landal GreenParks er iets anders uit zien dan u gewend bent. Voorop staat dat u onbezorgd kunt genieten midden in de natuur!
  • We vragen u overal op het park afstand te houden van elkaar, ook bij bijvoorbeeld speeltuinen en sportveldjes
  • We helpen u om afstand te houden middels bordjes en markeringen
  • Een gezelschap mag bestaan uit maximaal 4 personen (exclusief kinderen t/m 12 jaar), tenzij het bestaat uit een huishouden. Het is dus ook niet mogelijk om met meer dan 4 personen (m.u.v. eigen huishouding) een vakantiewoning te huren.
  • We verzoeken u dringend om op onze parken in Nederland een mondkapje te dragen in alle publieke binnenruimtes. Wij zullen gasten niet weigeren wanneer zij ervoor kiezen om dit niet te doen.
  • We zorgen voor contactloos handelen en hebben waar nodig plexiglas afscheidingen geplaatst voor uw veiligheid en die van onze medewerkers
  • We bieden pick-up points aan waar u eten, drinken, ijsjes en ook knutselpakketten kunt afhalen
  • We verzoeken u om al het lekkers in en om uw bungalow te nuttigen
  • Betalingen op het park kunt u alleen voldoen per pin.
  • Boodschappen doen of iets ophalen bij een pick-up point? Kom alleen, geniet samen!

Reisadviezen

De reisadviezen in Europa volgen elkaar in snel tempo op en veranderen dagelijks. Om u ten alle tijden van actuele informatie te voorzien verwijzen we u naar de landelijke overheidswebsite waar u het geldende reisadvies kunt vinden voor uw land van bestemming.

Alle veelgestelde vragen op een rij

Op onze FAQ pagina vindt u een overzicht van alle veelgestelde vragen rondom de maatregelen op onze parken. Van het boeken van een vakantie tot uw verblijf op één van onze parken.
FAQ overzicht