Parkmaatregelen voor een onbezorgde vakantie in Nederland

In Nederland zijn al onze parken en campings open. Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn de parkshop, fietsverhuur en de take-away geopend. Ook bieden we gepaste Fun & Entertainment activiteiten aan. Zo kunt u genieten van de natuur om u heen en sporten in de buitenlucht, zoals een balletje slaan op de tennisbaan. Het vertrouwde Landal gevoel! We informeren u op deze pagina graag over de genomen maatregelen op onze Nederlandse parken. Daarnaast vindt u op onze FAQ pagina direct antwoorden op alle veel gestelde vragen.
Wij nemen gepaste maatregelen op onze parken om u een onbezorgd verblijf te bieden. Met de aanpassingen die wij op onze parken hebben doorgevoerd zal uw vakantie bij Landal GreenParks er iets anders uit zien dan u gewend bent. Voorop staat dat u onbezorgd kunt genieten midden in de natuur!

We vragen u overal op het park afstand te houden van elkaar. We helpen u om afstand te houden middels bordjes en markeringen.

We zorgen voor contactloos handelen en hebben waar nodig plexiglas afscheidingen geplaatst voor uw veiligheid en die van onze medewerkers.

Omdat wij de landelijke wetgeving respecteren is in de publieke binnenruimtes van al onze Nederlandse parken het dragen van een mondkapje verplicht. 

Veelgestelde vragen

Op onze FAQ pagina vindt u een overzicht van alle veelgestelde vragen rondom de maatregelen op onze parken. Van het boeken van een vakantie tot uw verblijf op één van onze parken.
FAQ overzicht

Reisadviezen

De reisadviezen in Europa volgen elkaar in snel tempo op en veranderen dagelijks. Om u te allen tijde van actuele informatie te voorzien verwijzen we u naar de landelijke overheidswebsite waar u het geldende reisadvies kunt vinden voor uw land van bestemming.

Meer informatie