Parkmaatregelen voor een onbezorgde vakantie in Nederland

In Nederland zijn al onze parken en campings open. Ook op onze parken geldt per 23 januari de avondklok die is ingevoerd door de overheid. Wij vragen u vriendelijk om hier rekening mee te houden en tussen 22:00 uur en 04:30 uur in uw accommodatie te verblijven. Maak het samen gezellig met een goede film of een leuk spelletje! U mag wel naar buiten om uw hond aangelijnd uit te laten. 

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn de parkshop, fietsverhuur en de take-away geopend. Ook bieden we gepaste Fun & Entertainment activiteiten aan. Zo kunt u genieten van de natuur om u heen en sporten in de buitenlucht, zoals een balletje slaan op de tennisbaan. Het vertrouwde Landalgevoel! 

Wij nemen gepaste maatregelen op onze parken om u een onbezorgd verblijf te bieden. Met de aanpassingen die wij op onze parken hebben doorgevoerd ziet uw vakantie bij Landal GreenParks er iets anders uit dan dat u gewend bent. Voorop staat dat u onbezorgd kunt genieten midden in de natuur!

We informeren u op deze pagina graag over de genomen maatregelen op onze Nederlandse parken. Vind hier direct antwoorden op alle Veelgestelde vragen rondom het coronavirus. 

We vragen u overal op het park afstand te houden van elkaar. We helpen u om afstand te houden middels borden en markeringen.

We zorgen voor contactloos handelen en hebben waar nodig plexiglas geplaatst voor uw veiligheid en die van onze medewerkers.

In de publieke binnenruimtes van al onze Nederlandse parken is het dragen van een mondkapje verplicht. 

Veelgestelde vragen

Hier vindt u een overzicht van alle veelgestelde vragen rondom de maatregelen op onze parken. Van het boeken van een vakantie tot uw verblijf op een van onze parken.
Veelgestelde vragen

Reisadviezen

De reisadviezen in Europa volgen elkaar in snel tempo op en veranderen dagelijks. Om u van actuele informatie te voorzien verwijzen we u naar de landelijke overheidswebsite. Daar kunt u het geldende reisadvies vinden voor uw land van bestemming.

Meer informatie