Geniet van een onbezorgde vakantie

In Nederland zijn al onze parken, campings en faciliteiten geopend. Alles is weer mogelijk. Bekijk wat je kunt verwachten tijdens je vakantie op onze parken en waar je eventueel rekening mee moet houden. Geniet van je vakantie!

Ben je op vakantie geweest naar het buitenland? Doe dan de quarantaine reischeck, voordat je weer terugreist naar Nederland.

Zwemmen

Klaar om te zwemmen? Onze zwembaden en subtropische zwemparadijzen zijn open voor bungalowgasten. Ook de glijbanen en wildwaterbanen zijn geopend. Je hoeft niet meer te reserveren en je hebt geen Corona check-app/ QR-code nodig. Veel plezier!

Eten en drinken

Je bent meer dan welkom in onze horecagelegenheden. We volgen de landelijke regelgeving, dit betekent dat als je in onze horecagelegenheden iets wilt eten of drinken je een geldig coronatoegangsbewijs nodig hebt. We scannen de QR-code in de CoronaCheck-app of de geprinte versie van je coronatoegangsbewijs. Laat deze aan ons zien, voordat je naar binnen gaat. Op onze terrassen is dit niet nodig. Dit geldt voor iedereen die 13 jaar en/of ouder is. Eet smakelijk!

Faciliteiten & Activiteiten

Alle faciliteiten onze parken zijn geopend en ook alle activiteiten op de parken gaan weer door. Bekijk in de Landal-App de faciliteiten, activiteiten en openingstijden per park. Je hoeft niet te reserveren en hebt ook geen Corona check-app/ QR-code nodig.

In- en uitchecken

Kun je ook niet wachten tot je vakantie? Vanaf 16.00 uur kun je inchecken en open je de deur van je geboekte vakantiehuisje.. Het ontspannen kan beginnen! Geef voor vertrek je aankomsttijd aan in Mijn-Landal of de Landal-app. En vul ook alvast de gegevens in van je reisgenoten, zo kun je sneller inchecken. Op de dag van vertrek kun je tot 10.30 uur de sleutels van je bungalow weer inleveren.

Vragen over corona

Vind hier informatie over het besteden van je recreatie-voucher, het (om)boeken van jouw verblijf en informatie over de parken.
Veelgestelde vragen

Reisadviezen

Op de landelijke overheidswebsites vind je het geldende reisadvies voor jouw land van bestemming. Boek zorgeloos een verblijf en kijk uit naar een welverdiende vakantie.

Meer informatie
Ontdek Nederland op zijn mooist!
Land of regio
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum