Onze maatregelen voor een onbezorgde vakantie in Duitsland

Sinds 18 mei 2020 zijn in Duitsland alle parken en campings weer open, met beperkingen. Nieuwe, uitgebreide hygiënemaatregelen worden geïmplementeerd in overeenstemming met de huidige richtlijnen van het Robert Koch Instituut, het Federale Ministerie van Volksgezondheid en de nationale regelgeving van de respectievelijke deelstaten. Ook zijn de faciliteiten weer geopend; voor een vertrouwd Landal gevoel! 
Op deze pagina informeren we u graag over de genomen maatregelen. Daarnaast vindt u op onze FAQ-pagina antwoord op de veel gestelde vragen. We kijken ernaar uit u binnenkort weer te verwelkomen voor een onvergetelijke vakantie. Wij nemen gepaste maatregelen om u een onbezorgd verblijf te bieden. Met de aanpassingen die wij op onze parken hebben doorgevoerd zal uw vakantie bij Landal GreenParks er iets anders uit zien dan u gewend bent. Voorop staat dat u onbezorgd kunt genieten midden in de natuur!

Alle veelgestelde vragen op een rij

Op onze FAQ pagina vindt u een overzicht van alle veelgestelde vragen rondom de maatregelen op onze parken. Van het boeken van een vakantie tot uw verblijf op één van onze parken.
FAQ overzicht