Zwembaden

Vanaf 1 juli tot 15 september 2021 is het kleine openluchtzwembad met spraypark van Aquacentre op Landal Village l'Eau d'Heure geopend. Lekker buiten zwemmen en zonnen. Helaas zijn de binnenzwembaden nog gesloten. Op dit moment kunnen wij nog niet aangeven wanneer de binnenzwembaden weer opengaan. We houden je hier op de hoogte.

Zo werkt het

 • Alle regels hangen bij de ingang van het zwembad.
 • Om ervoor te zorgen dat we ook in het zwembad 1,5m afstand van elkaar kunnen houden, hanteren we een maximum aantal zwemmers tegelijk in het zwembad. We werken hiervoor met tijdsblokken.
 • Bij aankomst reserveer je een tijdsblok bij de receptie. Als gevolg van de maatregelen kan er een beperking zijn in hoe vaak je tijdens jouw verblijf van ons zwembad gebruik kunt maken. Zo geven we al onze gasten de gelegenheid om van het zwembad gebruik te maken.
 • Breng een bezoek aan het toilet voordat je gaat zwemmen, het sanitair in het zwembad is niet toegankelijk.
 • In je accommodatie kun je het beste alvast je zwemkleding aantrekken met daarover makkelijk zittende kleding.
 • Omkleden in de kleedruimtes is mogelijk, je kunt hier echter geen spullen achterlaten.
 • Je brengt een tas mee om jouw kleding en schoenen in op te bergen.
 • Kom niet te vroeg, maximaal 5 minuten voor aanvang van het tijdsblok dat je gereserveerd hebt. Zo wordt het niet te druk bij de in-en uitgang.
 • Bij binnenkomst van het zwembad was je eerst je handen.
 • Deuren en hekjes zetten we open zodat je deze zo min mogelijk hoeft aan te raken.

Tijdens het zwemmen

Zorg ervoor dat je altijd 1,5m afstand houdt. In en om het zwembad, in de gangen en bij de lockers. We helpen je met markeringen en looproutes.  

Eten of drinken?
In en om het zwembad is het consumeren van zelf meegebracht eten en drinken niet toegestaan. Na afloop van jouw tijdsblok geeft een medewerker een seintje. Het is tijd om het zwembad te verlaten. Je kunt gebruik maken van de douches in het zwembad. Deze zijn weer geopend.
In het zwembad worden zwemlessen gegeven. Hierbij geldt een registratieplicht. Ook groepsactiviteiten tot 12 jaar, banen zwemmen en recreatief zwemmen zijn toegestaan. In ieder zwembad is een zogeheten steward aanwezig die toezicht houdt op de geldende coronamaatregelen en je hierop kan aanspreken wanneer nodig. Bij calamiteiten volgen we de richtlijnen van het Rode Kruis.

Richtlijnen Rode Kruis

Van de glijbaan!

De glijbanen zijn geopend! Om jou te helpen 1,5m afstand te houden, worden er markeringen aangebracht rondom de glijbanen en op de trappen. We werken met een stoplichtsysteem bij grote glijbanen zodat het nooit te druk wordt op de trappen naar boven.
 • Waterglijbanen zullen geopend zijn met toezicht zolang de 1,5m afstand kan worden gerealiseerd tussen alle gasten en de medewerkers
 • Kleine glijbanen zijn open

Zwemmen met kinderen

Samen met kinderen zwemmen? Houd er rekening mee dat maximaal 1 volwassene bij het kind in het kinderbad aanwezig mag zijn en zorg ervoor dat je altijd op 1,5 afstand van de andere volwassenen blijft.

Wat is nog niet open?

We doen ons uiterste best in de toekomst ook de kleine baden en de kreek te openen. Voor nu is dat helaas nog niet mogelijk. We kunnen hier de 1,5m afstand niet hanteren. 
De wildwaterbanen zijn gesloten, tenzij de 1,5m afstand kan worden gerealiseerd, dan zijn deze open met toezicht. Dit kan per park verschillen. Tevens kun je helaas geen gebruik maken van losse zwemattributen.

Ontdek België op haar mooist!

Kies je volgende bestemming.

Boek je verblijf