Boodschappen doen? Kom alleen

Op onze Belgische parken zijn de parkshop en giftshop geopend. Verse broodjes halen, boodschappen doen of souvenirs uitzoeken? Het kan! Houd ook tijdens het winkelen 1,5m afstand van elkaar en draag een mondkapje. We hebben onze shops aangepast om het jou makkelijker te maken. Voor alle parkshops en giftshops geldt: kom alleen, geniet samen.

Winkelen met een mandje
Bij de ingang staat desinfectiemiddel klaar zodat je met schone handen boodschappen kunt doen. Met een gedesinfecteerd winkelmandje doe je jouw boodschappen. Er zijn markeringen en soms ook routes uitgestippeld om het je makkelijk te maken. Ook hebben we gezorgd voor meer ruimte in de parkshops zodat je elkaar kunt passeren. Houd altijd 1,5m afstand. En bij de kassa betaal je bij voorkeur met je betaalpas.
Verse producten
Al onze verse producten worden door onze medewerkers alleen met handschoenen aangeraakt. Met gedesinfecteerde tangen kun je verse broodjes pakken. Ook zorgen we voor plexiglas panelen zodat de broodjes afgeschermd van de medewerkers en gasten aan je worden aangeboden.

Ontdek België op haar mooist!

Kies jouw volgende bestemming.

Boek jouw verblijf