In- en uitchecken

Jouw aankomst en vertrek bij Landal GreenParks hebben wij op een iets andere manier geregeld in België. We informeren je graag vooraf zodat je soepel kunt inchecken en snel geniet van een fijn verblijf.
Vooraf betalen
Wij verzoeken je jouw verblijf vooraf digitaal te betalen, zodat dit bij aankomst niet meer geregeld hoeft te worden. Zo houden we samen het aantal contactmomenten zo klein mogelijk.

Aankomst op het park

Op de parkeerplaats
Bij aankomst op de parkeerplaats van een park vind je borden met informatie. Je wordt door een medewerker welkom geheten en voorzien van de bungalowsleutel en informatiemap. Zo is inchecken bij de receptie niet meer nodig en kun je meteen genieten van jouw verblijf.
Bij de receptie
Bij aankomst bij de receptie houden we 1,5m afstand. De recepties zijn waar nodig aangepast voor jouw veiligheid en die van onze medewerkers. Het dragen van een mondkapje in de receptie is verplicht. 

Contactloos

Contactloos uitchecken
We hebben gezorgd voor contactloos uitchecken. De sleutel lever je in de daarvoor bestemde brievenbus in. Instructies hiervoor zijn terug te vinden in de informatiemap die je bij aankomst ontvangt.
Vragen tijdens jouw verblijf: stel ze per telefoon
Heb je vragen tijdens jouw verblijf? Naar de receptie komen is niet nodig. Deze stel je eenvoudig via de telefoon, e-mail of per WhatsApp. Instructies hiervoor zijn terug te vinden in de informatiemap die je bij aankomst ontvangt.

Ontdek België op haar mooist!

Kies jouw volgende bestemming.

Boek jouw verblijf