Faciliteiten & activiteiten

Met inachtneming van de richtlijnen opgesteld door de Federale overheidsdienst (FOD) bieden we faciliteiten en activiteiten aan op de Belgische parken, in een aangepaste vorm. Op bijna al onze parken hebben we een Fun & Entertainment pick-up point gecreëerd. Hier regel je inschrijvingen en betalingen voor activiteiten en faciliteiten en kun je knutsel-, sport-, en spelmateriaal aanschaffen om in en rond jouw bungalow te gebruiken. Sporten voor volwassenen is weer mogelijk in groepen. Uiteraard gelden tijdens deze activiteiten de FOD richtlijnen en is een voorinschrijving nodig bij het Fun & Entertainment pick-up point. Informeer hier ook naar de details per activiteit, deze kunnen per park verschillen.
Niet alle faciliteiten en activiteiten kunnen op dit moment worden geopend. Zodra de richtlijnen van de FOD wijzigen, zullen we het aanbod aanpassen en updates doorvoeren in onze communicatie. Met aanpassingen bieden we je een fijn verblijf midden in de natuur bieden zodat je er even tussenuit kunt. Geniet samen met jouw gezin en blijf gezond.

Indoorspeelparadijzen

De indoorspeelparadijzen op onze Belgische parken zijn geopend. De kinderen kunnen weer lekker klauteren en binnen spelen. Voor de ouders: als je meegaat in een speeltoestel, zorg dan wel voor een mondkapje. Bekijk de Landal GreenParks App voor de openingstijden van het indoorspeelparadijs. Veel speelplezier!

Fietsen huren
Op de fiets genieten van de natuur, jazeker! We hebben de fietsen rijklaar staan met de sleutel in het slot en ze zijn ook al helemaal gedesinfecteerd. Wel gelden er op de parken regels voor het reserveren en ophalen van de fietsen. Zo kun je per dag een fiets huren.
Informeer bij de receptie naar de reserveringsmogelijkheden, betalen doet je altijd contactloos, net als het inleveren van de sleutel aan het einde van de dag. Na afloop geniet je op het terras van jouw bungalow nog even na van de mooie rit dwars door de natuur.

Landal Adventure

Ga je binnenkort met de kids naar Landal GreenParks? Download dan onze nieuwste innovatieve app Landal Adventure en stuur jouw kids op digitale speurtocht op het vakantiepark. Met het verzamelen van grondstoffen kunnen ze zelf een digitale boomhut ontwerpen en bouwen. Deel samen hun creatie via #OntdekLandal en maak kans op een verblijf in een échte boomhut op Landal Miggelenberg.

Minigolf, tennissen en squashen
De Adventure- en Miniolf kunnen worden gebruikt. We zorgen ervoor dat de materialen die je ophaalt bij het Fun & Entertainment pick-up point gedesinfecteerd zijn. Potje tennissen of squashen? Dat kan, mits jouw tegenstander ook in dezelfde bungalow verblijft.
Speeltuinen, sportvelden en recreatieplassen
Met inachtneming van de 1,5m afstand kan er met een glimlach weer gebruik worden gemaakt van speeltuinen, sportvelden en recreatieplassen. Voor de recreatieplassen gelden lokaal mogelijk restricties als deze openbaar toegankelijk zijn. We volgen de richtlijnen van de lokale autoriteiten voor jouw en onze gezondheid en vragen hiervoor je begrip.

Boogschieten

Op dit moment is boogschieten niet mogelijk op onze Belgische parken.

Bowlingbanen gesloten

In verband met de landelijke corona-maatregelen zijn de bowlingbanen op alle Belgische vakantieparken gesloten. We werken er hard aan om bowlen op een veilige manier weer mogelijk te maken, uiteraard conform de richtlijnen van de FOD. 

Zwaaien naar Bollo
Bollo staat te trappelen om alle activiteiten weer te doen, maar wel op afstand. Bollo zal langzaamaan weer verschijnen op de parken en zo nu en dan een kijkje nemen op bijvoorbeeld een golfcar. Ook zal Bollo zijn best doen om buiten voor te lezen aan kinderen (op inschrijving) en te dansen op de muziek tijdens de Bollow show (op inschrijving). Bollo knuffelen gaat helaas even niet, we zorgen ook hier altijd voor 1,5m afstand van elkaar.
Lasergamen: gesloten
In verband met de landelijke corona-maatregelen zijn de lasergame-hallen op alle Belgische vakantieparken gesloten. We werken er hard aan om lasergamen op een veilige manier weer mogelijk te maken, uiteraard conform de richtlijnen van de FOD

Download de Landal GreenParks App

Tijdens jouw verblijf kun je vertrouwen op onze Landal app. Deze is altijd up-to-date met de laatste ontwikkelingen en geeft je volop tips op het gebied van entertainment en afhaalmogelijkheden tijdens jouw verblijf:
  • Belangrijke telefoonnummers
  • Openingstijden op het park
  • Eetmogelijkheden

   

Ontdek België op haar mooist!

Kies jouw volgende bestemming.

Boek jouw verblijf