Eten en drinken op onze parken

Goed nieuws: onze restaurants en terrassen zijn weer open! Tussen 08.00 - 01.00 uur  ben je welkom voor een hapje en drankje. Geniet met het mooie weer buiten. Daarnaast zijn er genoeg bezorg- en take-away-mogelijkheden om in je eigen bungalow te genieten van al het lekkers uit onze parkkeuken. We hebben ook speciale 'verwenboxen'. Bekijk in de Landal- app wat je kunt bestellen op het park waar jij verblijft.

Terrassen weer open

Goed nieuws: de terrassen zijn weer open, ook op onze parken. Je bent van harte welkom om gezellig iets te komen eten of drinken. Je mag met z’n achten plaatsnemen aan een tafel of met meer als je samen bij één huishouden hoort. Bekijk in onze Landal-app of het terras op het park waar jij verblijft open is. Hier vind je de laatste informatie.

Restaurants geopend

We hebben er even op moeten wachten, maar je kunt ook binnen weer genieten van een hapje en drankje. Je bent welkom om gezellig iets te komen eten of drinken. Je mag met z’n achten plaatsnemen aan een tafel, houd hierbij 1.5 meter afstand van elkaar. Dat is niet nodig als je uit hetzelfde huishouden komt of voor kinderen tot 12 jaar. Bij een bezoek aan het restaurant is het verplicht om een mondkapje te dragen. Deze mag af zodra je aan tafel zit.

Verwenmomenten in jouw eigen bungalow

Van verse maaltijd tot picknickpakket
Ook in jouw eigen accommodatie kun je genieten van het lekkers uit onze parkkeukens. Wij koken, jij haalt het af en geniet van de maaltijd in of om de bungalow. Of wat dacht je van een picknickpakket of borrelbox! Voor extra comfort tijdens jouw vakantie bieden we deze verwenboxen aan.
Afhalen: van friet tot een ijsje
Voor het afhalen van eten en drinken bij de snackbar vragen we je vooraf jouw bestelling door te geven via een bestelformulier en deze in te leveren bij de snackbar. We werken er hard aan om ervoor te zorgen dat je binnenkort jouw bestelling digitaal kunt doorgeven. Tot die tijd even op papier! Het afhaalmoment wordt afgesproken, zo voorkomen we lange wachtrijen en drukte rondom de snackbar. Een ijsje halen kan spontaan, zonder vooraf te bestellen. Zowel bij de snackbar als bij de ijsbar hebben we markeringen en routes aangebracht zodat je op een veilige manier kunt afhalen. Binnen in de snackbar is het dragen van een mondmasker verplicht. Samen zorgen we ervoor dat we altijd 1,5m afstand van elkaar houden. Kom alleen, geniet samen!

Foodservice in jouw accommodatie

Tijdens jouw vakantie bieden wij je verse en gezonde maaltijden in jouw accommodatie! De met de Foodservice Award 2021 bekroonde formule zorgt ervoor dat je samen geniet van natuurlijk eten en drinken. En dat is te proeven! Bestel je ontbijt, lunch of diner eenvoudig in de Landal GreenParks App. Eet smakelijk.

Ontdek België op haar mooist!

Kies jouw volgende bestemming.

Boek jouw verblijf