Geniet van een onbezorgde vakantie in België

In België zijn al onze parken en faciliteiten geopend. Alles is weer mogelijk! Bekijk wat je kunt verwachten tijdens je vakantie op onze parken en waar je eventueel rekening mee kunt houden. Geniet van je vakantie.

Ben je op vakantie geweest naar het buitenland? Doe dan de quarantine reischeck, voordat je weer terugreist naar Nederland.

Eten en drinken

Je bent meer dan welkom in onze restaurants en op onze terrassen. Bekijk in de Landal-app waar je kunt eten en wat de openingstijden zijn.  Eet smakelijk!

Faciliteiten & Activiteiten

Alle faciliteiten onze parken zijn geopend en ook alle activiteiten op de parken gaan weer door. Bekijk in de Landal-App de faciliteiten, activiteiten en openingstijden per park. Reserveren is niet nodig.

In- en uitchecken

Kun je ook niet wachten tot je vakantie? Vanaf 16.00 uur kun je inchecken en open je de deur van je geboekte vakantiehuisje. Het ontspannen kan beginnen! Geef voor vertrek je aankomsttijd aan in Mijn-Landal of de Landal-app. En vul ook alvast de gegevens in van je reisgenoten, zo kun je sneller inchecken. Op de dag van vertrek kun je tot 10.30 uur de sleutels van je bungalow weer inleveren.

Vragen over corona

Vind hier informatie over het besteden van je recreatie-voucher, het (om)boeken van jouw verblijf en informatie over de parken.
FAQ overzicht

Reisadviezen

Op de landelijke overheidswebsites vind je het geldende reisadvies voor jouw land van bestemming. Boek zorgeloos een verblijf en kijk uit naar een welverdiende vakantie. Meer informatie
Ontdek België op zijn mooist!
Land of regio
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum