Sinterklaasactiviteiten op de parken

Wanneer Sinterklaas en zijn Pieten in het land zijn, brengen ze natuurlijk ook een bezoek aan onze parken. Wat een heerlijk avondje. Onderstaand vindt u een impressie van de sinterklaasactiviteiten op de parken.

Zoek de Gouden pepernoot

Alle speurneuzen opgelet! Op het park is een Gouden pepernoot verstopt! Misschien ligt hij wel achter de glijbaan of hebben de Pieten hem verstopt hoog in een boom. Samen met het hele gezin kunt u meedoen met deze zoektocht. Wie zal hem vinden?

Pietenbingo

Sinterklaas heeft speciaal zijn Bingopieten gestuurd en die maken er een supergezellige avond van. Deze doldwaze Pietenbingo is voor iedereen een feestje! Tijdens de Pietenbingo kunt u dansen en zingen met de kinderen, de Pieten strooien met strooigoed en er zijn vele prijzen te winnen. Wie roept er als eerste: BINGO!!

Pietenbezoek in uw accommodatie

Daar wordt aan de deur geklopt…. Twee Pieten komen langs in uw accommodatie om uw kinderen een onvergetelijke Sinterklaas te bezorgen. Uw cadeautjes voor de kinderen worden door de Pieten uitgedeeld. Een feest voor het hele gezin!

Schoentje zetten

Voor alle knutselliefhebber hebben we een speciale schoenbouwplaat die versierd mag worden. Dat wordt knippen, plakken en kleuren. Vervolgens is het tijd om het schoentje te zetten en alle Sinterklaasliedjes uit volle borst mee te zingen. Wie weet komt Sinterklaas wel wat lekkers brengen?

Sintlekkernijen bakken

Het lekkerste recept voor pepernoten of speculaas hebben we in huis. En al dat lekkers smaakt extra goed door het zelf te bakken. Als een echte bakkers maken we het beslag voor deze smeuïge lekkernijen en kneden we er op los. Daarna kan het de oven in. Dus handen uit de mouwen en bakken maar!

Sinterklaasbungalow

Ook benieuwd waar de Sint en zijn Pieten verblijven op het park? Kom dan een kijkje nemen in de Sinterklaasbungalow en zie waar de Sint en zijn Pieten slapen. Misschien zijn de Pieten wel druk bezig met het inpakken van al die cadeautjes voor de kinderen.

Pietenontbijt

Wilt u tijdens uw verblijf opstaan en heerlijk verwend worden met een uitgebreid ontbijt? Dat kan! De Pieten stellen een heerlijk ontbijt voor u samen in het restaurant of komen het bezorgen in uw accommodatie. Hoor wie klopt daar kinderen!