Kerstactiviteiten op de parken

De gezelligste periode van het jaar is aangebroken! Samen rondom het kampvuur, een midwinterlichtjestocht of een kerstsok knutselen. Op veel van onze parken worden er tijdens de feestdagen extra activiteiten georganiseerd geheel in de kerstsfeer die u zeker niet wilt missen.

Kerstactiviteiten op het vakantiepark

Onze parken hebben een verschillend aanbod in activiteiten. Dit geven we aan met sterren.

Activiteitenaanbod Kerst ★
Knutsel je eigen kerstsok
Speurders opgelet!
Bekijk de parken
 
Activiteitenaanbod Kerst ★★
Knutsel je eigen kerstsok
Speurders opgelet!

Kampvuur:
  • popcorn poffen
  • marshmallows roosteren
Bekijk de parken
 


Activiteitenaanbod Kerst ★★★
Knutsel je eigen kerstsok
Speurders opgelet!
Kampvuur:
  • popcorn poffen
  • marshmallows roosteren
Midwinterlichtjesoptocht
Kerstlekkernijen bakken
Familie kerstbingo
Vogelvoer maken
Bollo leest voor
Bekijk de parken

Kerstlekkernijen bakken

Als een echte bakker gaan we beslag maken voor smeuïge lekkernijen. Na het kneden en vormen kunnen ze de oven in. Om het lekkers mee te nemen hebben we speciale doosjes die versierd kunnen worden met stiften en kleurpotloden. Zo kunnen de zelfgemaakte baksels heerlijk in de accommodatie worden opgegeten!

Familie kerstbingo

Dolle pret voor het hele gezin met de Familie kerstbingo. Onder het genot van een hapje & drankje en de kaarsjes die branden, spelen we gezellig een spelletje. Voor de gelukkige deelnemers zijn er leuke prijzen te winnen. Wie gaat voor die volle bingokaart!

Knutsel je eigen kerstsok

We gaan kerstsokken knutselen, versieren en inkleuren. Wat zal hij mooi hangen naast de kerstversiering in de bungalow! Wie weet zit er na een nachtje slapen wel een mooi cadeautje in verstopt.

Midwinterlichtjestocht

Loop mee met de midwinterlichtjestocht. Maak het nog leuker en versier vooraf eerst een eigen lampion. Verf hem in de mooiste kleuren, plak mooie glitters op de lampion en geniet in het donker van het warme licht. De papa’s en mama’s mogen ook mee lopen. Wat een gezellig gevoel!

Speurders opgelet!

Ga op pad met de OERRR ontdekkaart en leer alles over de bekendste dieren en planten die op en rond dit park leven. Weet jij een eekhoorn te spotten in het bos of een ijsvogel aan het water? Met de weetjes en tips op de ontdekkaart word jij straks een Super Speurder!

Vogelvoer maken

Help de vogels een handje en zorg dat ze genoeg te eten hebben. Samen maken we een vetbol met hun favoriete lievelingskostje. Kies de lekkerste zaadjes en leer hoe er een smakelijk hapje van te maken. Bedenk er alvast een mooi plekje voor in de tuin!

Kampvuur: popcorn bakken & marshmallows roosteren

Een knisperend vuurtje, alle vrienden om u heen en lekker snoepen maar! Wat is er leuker en lekkerder dan zelf popcorn te bakken en marshmallows te roosteren boven een kampvuur? Kom met z’n allen rondom de vuurkorf staan, rijg een spekje op een stok en hoor de maïskorrels poppen. Dat wordt smullen!

Bollo leest voor

O, wat heeft Bollo nu weer voor spannend avontuur beleefd met zijn vrienden? Kom luisteren naar zijn verhalen en geef hem een dikke knuffel voor het slapen gaan. Ook voor de aller jongste fans van Bollo!

Meer lezen

Ook leuk om tijdens te vakantie te ondernemen: