Sport en spel

Omringd door strand, duinen en bos kunt u eindeloos wandelen en fietsen. Ook kunt u op Vlieland paardrijden, vliegeren of beachgolfen. Houdt u meer van actie? Ga dan kitesurfen, powerkiten of raften.

Korting op uw huurfiets

Op het autoluwe Vlieland is de fiets het beste vervoermiddel. Huur een fiets en verken het eiland. Kiest u voor een dames- of herenfiets of liever een mountainbike? Als gast van Landal Vlieduyn krijgt u 10% korting wanneer u vooraf online reserveert en vermeldt dat u op Landal Vlieduyn verblijft. Fietsverhuur Jan van Vlieland vindt u tegenover de uitgang van de veerboot.

Manege de Seeruyter

Bezoek Manage de Seeruyter om Vlieland te paard te verkennen. Gelegen in de duinen en direct aan het Noordzeestrand. Ga op pad met één van de paarden of pony's. Als u nog geen ervaren ruiter bent, leert u tijdens een les paardrijden. Of ontdek het eiland met een huifkartocht.

Zeehonden spotten

Maak uw vakantie op Vlieland compleet met een zeehondentocht. Vanaf de supersnelle rubberboot ziet u het eiland van de andere kant. De nieuwsgierige zeehonden komen vaak dichtbij zwemmen, een belevenis voor jong en oud.
Lees meer over de zeehondentocht