Sport en spel

Omringd door strand, duinen en bos kun je eindeloos wandelen en fietsen. Ook kun je op Vlieland paardrijden, vliegeren of beachgolfen. Houd je meer van actie? Ga dan kitesurfen, powerkiten of raften.

Korting op een huurfiets

Op het autoluwe Vlieland is de fiets het beste vervoermiddel. Huur een fiets en verken het eiland. Kies je voor een dames- of herenfiets of liever een mountainbike? Als gast van Landal Vlieduyn krijg je 10% korting wanneer je vooraf online reserveert en vermeldt dat je op Landal Vlieduyn verblijft. Fietsverhuur Jan van Vlieland is te vinden tegenover de uitgang van de veerboot.

Manege de Seeruyter

Bezoek Manage de Seeruyter om Vlieland te paard te verkennen. Gelegen in de duinen en direct aan het Noordzeestrand. Ga op pad met één van de paarden of pony's. Als je nog geen ervaren ruiter bent, leer je tijdens een les paardrijden. Of ontdek het eiland met een huifkartocht.

Zeehonden spotten

Maak de vakantie op Vlieland compleet met een zeehondentocht. Vanaf de supersnelle rubberboot zie je het eiland van de andere kant. De nieuwsgierige zeehonden komen vaak dichtbij zwemmen, een belevenis voor jong en oud.
Lees meer over de zeehondentocht