Wandelen en fietsen

Geniet van het Zeeuwse natuurschoon. Maak een eindeloze strandwandeling of verken de uitgestrekte natuur om je heen met één van de vele fietsroutes. Ontdek het Zeeuwse landschap, samen of met het hele gezin. Trek jouw wandelschoenen aan of ga op pad met een goed gevulde picknickmand achterop de fiets.

Wandelen

Vanuit jouw bungalow loop je zo de natuur in. Beklim de Zeepeduinen, ga vogels spotten in Boswachterij Westerschouwen en maak een heerlijke strandwandeling langs de Zeeuwse kust. Of verken het gezellige dorp Burgh-Haamstede en breng een bezoek aan de vuurtoren ‘Westerlicht’ en de bekende Plompetoren.

Fietsen

Fietsplezier gegarandeerd in het Zeeuwse landschap. Fietsend door de bossen van Boswachterij Westerschouwen, over de vele dijken die Schouwen-Duiveland rijk is en langs de Oosterschelde. Eén ding is zeker, je komt telkens weer bij water uit. De karakteristieke Zeeuwse dorpjes maken jouw rondje compleet. Met het knooppuntennetwerk stippel je jouw eigen fietstocht uit, zo kies je de punten waar je langs komt en maak je de route zo lang als je wilt. Makkelijk en leuk voor jong en oud.

Tip: fietsverhuur

Je hoeft jouw eigen fiets niet mee te nemen om tijdens jouw verblijf de omgeving van het park te verkennen. Op Landal Resort Haamstede, direct tegenover het park, is het mogelijk om universele fietsen en kinderfietsen te huren, maar ook skelters, e-bikes en meer. We maken het je graag gemakkelijk!