Wandelen en fietsen

Lekker uitwaaien aan de Oostzee. Maak een strandwandeling en geniet met uw haren in de wind van de frisse zeelucht. Fietsen langs de kust of door het bos. Onderweg komt u langs pittoreske dorpjes, gezellige vissershavens en mooie boulevards. Geniet van het weidse uitzicht en een moment met elkaar.

Wandelen door het groen

De zon schijnt, na een stevig ontbijt bent u klaar voor een nieuwe dag in de buitenlucht. Verken samen het natuurschoon op het schiereiland Priwall. Wandel samen of met het hele gezin langs het strand naar de oude pier om schepen te kijken. Een rondje Priwall, volbreng de kustwandeling of ontdek Hanzestad Lübeck met een stadswandeling. Voor een actieve tocht zijn er verschillende Nordic Walking routes uitgestippeld.

Stap op de fiets

Geniet van het weidse uitzicht over de Oostzee en geniet van de frisse zeebries. Fietsend door natuurgebied Zuid-Priwall geniet u van het groen om u heen. U ontdekt de mooiste plekjes met één van de fietsroutes. Onderweg ploft u neer op een terras in een gezellig dorpje. De Oostzeekustroute leidt u langs de prachtige kust of maak een fietstocht rondom het Hememelsdorfer Meer. Sportievelingen volgen de mountainbikeroute. Volop genieten, zowel actief als ontspannen.

Huur een fiets!

U hoeft uw eigen fiets niet mee te nemen om tijdens uw verblijf de omgeving van het park te verkennen. Bij onze fiets-partner Way2Bike huurt u gemakkelijk een fiets. U heeft de keuze uit dames-, heren- en kinderfietsen en elektrische fietsen. Ook huurt u hier kinderzitjes, helmen en andere accessoires. Wij helpen u ook graag verder met diverse fietsroutes.