Kids

Wat is er leuker dan door de natuur banjeren? Volg de natuurbelevingsroute Discovery Track en ontdek de flora en fauna op een spannende manier! Kom springen op de airtrampoline of ga zoevend van de tokkelbaan af. Tijd voor elkaar, daar draait het om bij Landal Natuurdorp Suyderoogh!

Volop kinderpret!

Kids
  • Speeltuin(en)
  • Natuurbelevingsroute Discovery Track
  • Airtrampoline
  • Tokkelbaan
  • Waterspeelelement
  • Minigolfbaan
Landal Adventure: onze nieuwe game voor kids
Ga je binnenkort met jouw kids naar Landal GreenParks? Download dan onze nieuwste innovatieve app Landal Adventure en stuur jouw kids op digitale speurtocht op het vakantiepark. Met het verzamelen van grondstoffen kunnen ze zelf een digitale boomhut ontwerpen en bouwen.

Discovery Track

Komt u de spannende natuurbelevingsroute lopen die u langs mooie en boeiende plekjes op het park brengt? U komt interessante en stoere speeltoestellen tegen, gaat opdrachten doen, vragen beantwoorden en lekker klimmen en klauteren. De routeflyer met vragen en opdrachten is gratis op te halen bij de receptie. Laat de ontdekkingsreis maar beginnen!

Kinderbungalow

Een kikkerbadkamer? Ja! Een spellentafel? Ook! Deze bungalow is bijna helemaal ingericht voor de kinderen. Verzamel al je vakantieschatten op je eigen kamer. En wie slaapt er in de hoogslaper? Of in het lage bed, net wat stoer is natuurlijk.
Bekijk de 6-persoonskinderbungalow

Leuk in de omgeving

De omgeving verkennen met de kids? Loop het Kabouterpad en beleef allerlei spannende avonturen, bouw samen een prachtige hut in het huttenbouwbos of loop het mooie natuurpad. ook tijdens de schoolvakanties organiseert Staatsbosbeheer leuke activiteiten voor u en uw kinderen.