Het echte buitenleven

De omgeving leent zich voor allerlei ontspannende én spannende activiteiten. Er wordt op en rond het park dan ook van alles in de buitenlucht georganiseerd waar je je van tevoren voor kunt aanmelden. Wat te denken van ontspannende yogalessen, actieve Bootcamp-sessies of prachtige Trailrunning- en wandeltochten langs de heides en door de bossen. De gigantische Ray shelter biedt met 125 m2 oppervlakte volop ruimte voor allerlei activiteiten: het echte buitengevoel.

Wandelen en fietsen

Te voet of tweewieler de omgeving verkennen? Zeker doen. Binnen tien minuten fietsen of een half uurtje lopen ben je bijvoorbeeld al op de Tafelbergheide, waar je geniet van de prachtige uitzichten over heides en bossen. 

Een paar routes uitgelicht

Rondje Tafelberg- en Blaricummerheide (ongeveer 12-15 km) – zet vanaf het park koers naar de natuurgebieden Tafelbergheide en Blaricummerheide voor een wandel- of fietstocht langs bos en prachtige heide: op z’n mooist in de zomermaanden.

Eemland-route – wandelen tussen de schapen en watervogels spotten doe je langs de Eemland-wandelroute die je dwars door het weidse oer-Hollandse landschap bij Eemnes voert.

Eten en drinken

Voor een drankje op het terras of een avondje lekker dineren hoef je het park niet af. In het restaurant worden culinaire hoogstandjes geserveerd, waarvoor de chef zich laat inspireren door producten direct uit de regio.

Sport en spel

Genoeg te doen! Werk aan je conditie tijdens een lesje boksen, Fit Fight of pak het steviger aan en werk je in het zweet tijdens een CrossFit-sessie. En dat allemaal in het groen. Datzelfde groen verken je natuurlijk net zo goed door even te gaan hardlopen langs heides en bossen die het park omringen. Op het park is ook een tafeltennistafel aanwezig, voor de nodige vakantiepotjes tegen andere gasten. 

Kids

Ook voor kids is er genoeg te doen in de bosrijke omgeving. Wandelen, fietsen, boshutten bouwen: you name it. Op het park zelf is er nog een bescheiden speeltuin in het groen waar jonge gasten ongestoord kunnen ravotten.